Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Aicina uz tikšanos "Zem viena jumta"

Toms Jansons, 01.09.2010. 09:36

Šodien, 1.septembrī, no plkst. 15:00 līdz 22:00 pilsētas kultūras aktivitāšu centrā „Origo Summer Stage" laukumā pie tirdzniecības centra „Origo" jau piekto reizi Jauniešu mēnesi atklās Rīgas Skolēnu domes pasākums "Zem viena jumta". Pasākuma ietvaros tā apmeklētāji varēs interesanti, aktīvi un saturīgi pavadīt brīvo laiku pirmajā mācību dienā, kā arī iegūt sev noderīgu informāciju par dažādām aktivitātēm nākamajam mācību gadam. Kā arī ar ziedot.lv atbalstu palīdzēsim maznodrošināto ģimeņu bērniem uzsākt mācību gadu pilnā ekipējumā.

Visas dienas garumā pasākumu vadīs Madara Šmite un Pāvels Griškovs. Uz „Origo Summer Stage" skatuves uzstāsies dažādi Latvijā zināmi mākslinieki: Markus Riva, grupa „Musiqq", "JAM Style" Dance Studio un citi. Kā arī uzstāsies grupa „Ēnas", kuru dalību līdzfinansēja Studentu Paradīze. Sadarbībā ar domubiedru grupu KOPA ikvienam būs iespēja tikties ar DJ Tomu Grēviņu, kurš caur mūziku jauniešus aicinās būt aktīviem savas valsts pilsoņiem. Pie centrālās Origo Summer Stage skatuves līdz pat stacijas pulkstenim būs izveidota īpaša informatīvā iela, kurā jaunieši varēs iegūt informāciju par iespējām iesaistīties kādā no nevalstisko organizāciju rīkotajiem pasākumiem vai projektiem. Jau vairāku gadu garumā jauniešu iecienīts un pieprasīts ir sarunu šovs „Sarunas ar Aināru", kura laikā apmeklētāji varēs diskutēt par jauniešiem aktuāliem jautājumiem. Neizpaliks arī mīmu priekšnesumi, īpašais fotostūrītis, LGK atrakcija un klinšu siena, kura atbalsta Coca cola ar devīzi "Tiecies, kāp un uzvari", policijas pārstāvji runcis Rūdolfs un bebrs Bruno, kā arī priekšnesums no Dāvja Dūdeļa (BMX Flatland) un velotriāla paraugdemonstrējums no Pāvela Griškova, kā arī, citi pārsteigumi.

Katru gadu pasākumā tiek izspēlēta lielā loterija, kurā aicināts piedalīties ikviens jaunietis līdz 26 gadu vecumam, un šogad uzvarētājiem balvas pasniegs t/c „Origo". Pirmajā zinību dienā esam lūguši Rīgas domes priekšsēdētāju uzrunāt visus sanākušos skolēnus.

Īpašs paldies jāsaka Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam, tirdzniecības centram „Origo", RBSSKALS, Coca-Cola, Ādažu čipsiem, Studentu paradīzei, Mežakaķim un Rīgas Skolēnu domes atbalsta fondam.

Plašāka informācija pieejama www.rsd.lv un www.jauniesumenesis.lv .

RSD ir Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas skolu skolēnu pašpārvalžu konsultatīvā padome, skolēnu atbalsts un jaunieši, kas veido nākotni un domā par to.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV