Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Tirdzniecības centrs „Domina" izaicina jauniešus peldēties strūklakā, peldkostīmā lekt ar lecamauklu un veikt citas dullības

Aksels Neilands, 01.09.2010. 11:51

Vēl pirms jaunā mācību gada uzsākšanas un cītīgas pievēršanās mācībām akcijas „Back2School" ietvaros tirdzniecības centrā „Domina" jaunieši ir aicināti atvadīties no vasaras, īstenojot kādu no trakulīgajiem izaicinājumiem. Viens peldēsies „Dominas" strūklakā, cits skries ar iepirkumu ratiņiem, bet kāda peldkostīmā tērpta jauniete ar lecamauklu leks cauri tirdzniecības centram.
Tirdzniecības centrs „Domina" izaicina jauniešus peldēties strūklakā, peldkostīmā lekt ar lecamauklu un veikt citas dullības

Galerijas:

Izaicinājumu turnīrs aizsākās jau 30. augustā, kad tirdzniecības centra galvenajā laukumā jauniešu grupa organizēja pikniku. 31. augustā bija vērojams, kā jaunietis skrien apkārt „Dominas" ēkai, stumjot iepirkumu ratiņus, savukārt visa akcija noslēgsies 5. septembrī. Pavisam tiks īstenoti astoņi izaicinājumi, kuru izpildītāji katrs saņems 50 latu dāvanu karti.

„Tirdzniecības centrs „Domina" ir ne tikai iepirkšanās vieta, bet arī iespēja atpūsties, izklaidēties un gūt vēl nebijušas emocijas," uzsver Ilze Brazeviča, t/c „Domina" direktore. Lai par to pārliecinātos, mediji, drosmīgo jauniešu līdzjutēji, kā arī citi interesenti ir aicināti klātienē vērot, kā tiek īstenoti atlikušie septiņi izaicinājumi.

1. septembrī pulksten 15.00 iespējams vērot, kā tiks izpildīts „Dominas" izaicinājums – skriet augšup un lejup pa centrālo „Dominas" eskalatoru – 50 reizes piecās minūtēs. Šajā pat laikā varēs vērot arī to, kā kāds jaunietis izpeldēsies „Dominas" strūklakā.
2. septembrī pulksten 17.00 iespējams būt aculieciniekiem, kā cits jaunietis, pierādot savu apņēmību un cīnoties par naudas balvu, apskaus 50 tirdzniecības centra apmeklētājus.
4. septembrī pulksten 16.00 jauniete peldkostīmā leks cauri „Dominai", savukārt 5. septembrī pulksten 19.00 jaunietis, ap sevi pulcējot vēl 30 brīvprātīgo, desmit minūtes nostāvēs cīkstoņa pozā. Tūlīt pēc šī izaicinājuma izpildes pulksten 20.00 cits jaunietis „Dominas" apmeklētājiem novadīs desmit minūšu garu fitnesa nodarbību.

Lai gūtu iespēju izpildīt kādu no tirdzniecības centra „Domina" mestajiem izaicinājumiem, līdz 29. augustam ikviens jaunietis kādam no tiem varēja pieteikties portālā draugiem.lv. Visi izaicinājumi tika publicēti draugiem.lv sadaļā „Es runāju", un iespēju tos īstenot un tikt pie naudas balvas ieguva tie drosmīgie, kuru pieteiktais izaicinājums tika visvairāk ieteikts citiem draugiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV