Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Sākusies pieteikšanās „Jauniešu FOTOkrosam 2010"

Inese Siliņa, 01.09.2010. 12:05

No 1. septembra sākusies pieteikšanās aizraujošai sacensībai „Jauniešu FOTOkross 2010". Tā laikā jauniešiem, trīs cilvēku komandās, jāorientējas pilsētvidē pēc dotas kartes un jānofotografē noteikti objekti, kā arī jāpilda radošie FOTOuzdevumi. Pasākuma laikā arī citas aktivitātes – FOTOstudija ar pārģērbšanos, stencilu pūšana uz T-krekliem, deju priekšnesumi, fotoizstādes, u.c.
Sākusies pieteikšanās „Jauniešu FOTOkrosam 2010"

Pietiekšanās FOTOkrosam notiek no 1. līdz 14. septembrim, aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to fotokross2010@gmail.com. Pieteikuma anketas var lejuplādēt mājas lapā www.foto-kross.lv, kur arī plašāka informācija par pasākumu, tā norisi un citām radošajām aktivitātēm.

Pasākuma laikā jauniešiem pirms un pēc starta būs pieejami atspirdzinošie dzērieni no Coca-Cola Hellenic Latvia, kā arī sātīgas uzkodas pēc finiša no Kronburger's. Sadarbībā ar studijteātri „AKA" un deju studiju „KAPRĪZE" būs arī radoši priekšnesumi.

„Jauniešu FOTOkross 2010" balvu fondu, kā arī citas aktivitātes atbalsta Coca-Cola Hellenic Latvia, Kronburger's, albumi.lv, celojumubode.lv, piedzīvojumu parks „Mežakaķis", nano.lv, SIA „Ervitex", u.c.

„Jauniešu FOTOkross 2010" tiek organizēts otro gadu un notiek Rīgas jauniešu mēneša ietvaros. Vairāk par jauniešu mēneša aktivitātēm http://www.jauniesumenesis.lv. Jauniešu mēneša kopējais organizators Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV