Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Septembrī AS Laima 140 gadu jubilejas kulminācija

AS Laima, 02.09.2010. 11:37

Septembris kļūst par senākā un tradīcijām bagātākā saldumu ražotāja AS Laima 140 gadu jubilejas kulminācijas mēnesi, kad noritēs vairāki svinību pasākumi.

„Šogad Laima, svinot 140 gadu jubileju, visa gada garumā aicina ikvienu piedalīties Laima jubilejas pasākumos, jo šie ir ne tikai uzņēmuma un darbinieku svētki, bet visu gardēžu svētki. Pateicoties Jūsu atzinībai un uzticībai, Laima apvieno visu Latvijas saldumu ražotāju vēsturi un gadsimtu senas tradīcijas.

Mēs lepojamies ar to, ka uzņēmums ir saglabājis latviskās vērtības un kā Latvijas valsts simbols tiek atzīts arī mūsdienās. Savā jubilejas gadā aktīvi sadarbojāmies ar sabiedrību un septembrī varam prezentēt vairākus projektus, kas realizēti, pateicoties Laima cienītāju atsaucībai, " stāsta Dace Kokina, AS Laima mārketinga vadītāja.

„Saldumu pilsēta"

Katrai pilsētai ir savi stāsti, arī Rīgai – stāsts par saldumu ražošanas vēsturi, kopš rūpnieciskiem pirmsākumiem mūsu valstī. No 3. septembra kino tiek piedāvāta režisora Kaspara Gobas filma „Saldumu pilsēta", kas ļauj vēlreiz skatīt tos, kas dibinājuši, tos, kas veidojuši saldumu ražošanas un baudīšanas tradīcijas Latvijā.

Miera iela iegūs jaunu seju

Šajā pavasarī A/S "Laima", savas 140 gadu Jubilejas gada aktivitātes plānojot, secināja, ka saldumu fabrikas brandmūris „ir pārāk skumjš". Tā radās ideja, lai kopā ar saldumu cienītājiem veidotu jaunu objektu pilsētvidē un reizē uzlabotu to sajūtu, ko saņem rīdzinieki, pārvietojoties pa Miera ielu. "Nolēmām aicināt iesaistīties tos, kam Laima nozīmē tik pat daudz, cik mums pašiem – īstos saldummīļus. Šovasar mūzikas festivālā „Positivus" izveidojām „Laimas" vides mākslas projektu "Mīlestības siena" un guvām fantastisku atsaucību no festivāla publikas, kas radīja vairāk kā 200 mākslas darbus par tēmu "Mīlestība iedvesmo"," stāsta A/S "Laima" mārketinga vadītāja Dace Kokina.

Mākslinieks Gvido Zālītis atlasīja spilgtākos, kas ir iekļauti „Laimas" fabrikas brandmūra noformējumā. Brandmūra apgleznošana sākas 1. septembrī un finišēs 4. septembrī, kad mūsdienu kultūras forumā "Baltā nakts" Rīga kļūs par vēl vienu spilgtu vides mākslas objektu bagātāka. Aicinām ikvienu atnākt uz "Laimas" fabriku Miera ielā 22 un novērtēt projektu, kas aizsācies „Positivus" festivālā un noslēdzas "Baltajā naktī". Bildes no „Laimas" aktivitātēm „Positivus" laikā: http://tinyurl.com/2f7wy3q

Saldie maršruti

"Laima svin 140" ietvaros sagatavoti 3 ekskursiju maršruti "Saldā Rīga". Izstaigājot tos, varam uzzināt, kā un kur saldumu ražošana attīstījās Rīgā. Piedāvājam trīs maršrutus, ko varam nosaukt par Šokolādes ceļu, Cepumu ceļu un Karameļu ceļu. Projekts tapa sadarbībā ar biedrību "Cita Rīga", kuras pārstāvji arī vada šīs ekskursijas.

Laima 140 cilvēku komanda

Savukārt 5. septembrī Laima ar 140 cilvēku lielu komandu startēs 20. Latvijas riteņbraucēju Vienotības braucienā Siguldā. Laima komandas tērpi – tradicionālajā, mīlestības krāsā.

Par AS Laima:

AS Laima ir lielākais šokolādes un saldumu ražotājs Baltijā. Par AS Laima lielāko īpašnieku nesen pastarpināti kļuvusi Latvijas uzņēmējiem piederošā AS Nordic Partners, kura iegādājusies 51% kapitāldaļu starptautiskajā Nordic Partners Limited holdingā. Nordic Partners un tam piederošo uzņēmumu lielākais akcionārs ir Daumants Vītols - viens no pirmajiem vērienīgā holdinga dibinātājiem, kurš ilgstoši strādājis un vadījis arī vairākus holdinga pārtikas un nekustamā īpašuma uzņēmumus.

Apskatīt populārākās randiņu vietas varat: http://www.lnt.lv/lv/shows/tbalss/love/, vai sekot līdzi jaunumiem Twitter.com kontā http://twitter.com/LaimaSaldumi

www.laima.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV