Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Klubā „Space Dog" 11.septembrī norisināsies „Es iešu balsot!" nakts

Ainārs Leijējs, 07.09.2010. 16:20 | komentāri (1)

Klubā „Space Dog" 11.septembrī, sestdienā, no plkst. 23:00 notiks „Es iešu balsot!" nakts, kuras laikā būs iespējams iesildīties 10.Saeimas vēlēšanām ar dejām un „Alternatīvajās vēlēšanās" nobalsojot par kādu no 13 sarakstiem, un uzzināt, kur ir iegūstama informācija par vēlēšanām un partiju programmām. Kustības „Es iešu balsot!" biedriem varēsiet uzdot jautājumus par balsošanas norisi 2.oktobrī, kā arī iepazīties ar vēlēšanu procesu regulējošajiem likumiem.

Kustība „Es iešu balsot!" aicina ikvienu kļūt par padomdevēju saviem radiniekiem, draugiem un kaimiņiem, mudinot viņus aktīvi piedalīties 10.Saeimas vēlēšanās. Jo vairāk pilsoņu piedalīsies vēlēšanās, jo partijām būs jāiegūst lielāks balsu skaits, lai pārvarētu 5% barjeru. Iedzīvotājiem ir ne tikai iespēja panākt ievērojamu balsotāju aktivitāti, bet pēc 2.oktobra vēlēšanām turpināt aktīvi sekot līdzi ievēlēto deputātu un partiju solījumu pildīšanai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV