Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Notiks Daugavpils novada dienas

Lolita Kozlovska, 08.09.2010. 16:13

Novada dienu ietvaros 17.septembrī notiks seminārs „Mājražošanas attīstības un uzņēmējdarbības veicināšanas iespējas Daugavpils novadā", kurā mājražotāji un uzņēmēji varēs saņemt aktuālāko informāciju par mājražošanas un uzņēmējdarbības attīstības iespējām Daugavpils novadā, kā arī piedalīties pieredzes apmaiņas braucienā uz Preiļu novadu un noklausīties uzņēmēju veiksmes stāstus. Seminārā tiek aicināti piedalīties Daugavpils novada mājražotāji un uzņēmēji, kā pieredzējušie, tā arī iesācēji. Semināra norises vieta: Daugavpils novada Kultūras centrs, Dobeles ielā 30. Semināra sākums: plkst. 9.00.

25.septembrī Rīgas ielas posmā, gar Dubrovina parku, notiks Daugavpils novada dienu gadatirgus, kura ietvaros Daugavpils novada uzņēmēji, lauksaimnieciskās produkcijas ražotāji un pārstrādātāji, amatnieki u.c. dažādu nozaru pārstāvji varēs piedāvāt savu produkciju Daugavpils novada un Daugavpils pilsētas iedzīvotājiem. Ikvienam apmeklētājam tiks dota iespēja iepazīties ar tirgus tradīcijām, iegādāties Daugavpils novadā darinātu, audzētu vai ražotu produkciju. Tāpat tirgū tiks demonstrēti visdažādākie amati, darbosies tautas lietišķās mākslas studijas, kur savu veiklību, prasmi un iemaņas varēs izmēģināt ikviens. Notiks jaunatnes ideju prezentācijas, apmeklētājus sagaida plaša kultūras programma, darbosies arī radošās darbnīcas. Apmeklētāji varēs iesaistīties dažāda veida sporta aktivitātēs, piedalīties „Lauku virtuves" produktu degustācijā, Institūta un Rīgas ielas krustojumā.

Daugavpils novada dienu atklāšana pie Daugavpils novada domes ēkas notiks plkst. 10.00. Dalībai seminārā lūgums pieteikties līdz 16.09. Dalībai gadatirgū - līdz 20.09 (Sīkāka informācija un pietiekuma anketas www.dnd.lv)

Daugavpils novada domes Īpašuma apsaimniekošanas un uzņēmējdarbības veicināšanas nodaļas vadītāja -Vasilisa Pudovkina (tel. 654 76739), nodaļas vadītājas vietnieks - Aldis Cimoška (tel. 654 76739)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV