Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Tirdzniecības parka „Alfa" telpās kursēs elektrobānītis

Ojārs Brics, 09.09.2010. 09:45

Sākot ar 8. septembri, tirdzniecības parks „Alfa" un Latvijas Mobilais Telefons (LMT) aizsāk jaunu, Latvijā vēl nebijušu tradīciju – veikala iekštelpās sāk kursēt pirmais Latvijā ražotais elektrobānītis. Bānītis ar 15 minūšu intervālu brauks noteiktā maršrutā katru dienu no plkst. 10.00 līdz pat 22.00.
Tirdzniecības parka „Alfa" telpās kursēs elektrobānītis

Palielinoties bērnu preču veikalu skaitam un ņemot vērā plašo bērnu izklaides un atpūtas iespēju klāstu tirdzniecības parkā „Alfa", bānītis lieliski papildinās līdzšinējās, uz gados jaunākajiem apmeklētājiem vērstās aktivitātes Alfā. Apmeklētājiem izbraucienā pa tirdzniecības parku būs iespēja palūkoties no cita, ikdienā neierasta skatupunkta, ļaujot veikala apmeklējumam kļūt par vairāk nekā iepirkšanos - arī par piedzīvojumu.

„Tirdzniecības parks „Alfa" vēlas kļūt vēl draudzīgāks ģimenēm ar bērniem, dodot priekšroku jauniem bērnu preču veikaliem un paplašinot bērnu izklaides iespējas. Tagad māmiņas un tēti var ne tikai veiksmīgi iepirkties, bet arī piedāvāt ģimenes jaunākajiem locekļiem dažādas izklaides iespējas, gan kino seansus, gan atpūtu bērnu stūrītī, kā arī izklaides braucienu ar elektrisko bānīti. Turklāt arī vecāki var piebiedroties braucienam," par jaunieviesto pakalpojumu stāsta tirdzniecības parka „Alfa" vadītājs Zigmunds Vīķis.

LMT prezidents Juris Binde: „LMT kā tehnoloģiju līderis atbalsta uzņēmīgus pašmāju ražotājus, palīdzot dzīvē realizēt inovatīvas idejas un projektus, un pirmais Latvijā tapušais elektrobānītis ir viens no daudzajiem piemēriem. Esam pārliecināti, ka tas sagādās prieku gan mazajiem, gan arī lielajiem „Alfa" apmeklētājiem un padarīs iepirkšanos par jautru piedzīvojumu."

Bānīša regulārais pieturas punkts atrodas Alfā pie informācijas centra, blakus veikalam „Zara". Brauciena cena ir viens lats. LMT elektrobānītis ir Latvijā pirmais šāda veida iekštelpu izklaides transporta līdzeklis, kurā varēs vizināties gan bērni, gan pieaugušie.

Elektrobānītis sastāv no lokomotīves un četriem vagoniem. Tā garums ir 10,5 m, bet vietu skaits ir līdz pat 24 vietām, atkarībā no pasažieru vecuma. Maksimālais ātrums, ar kādu tas pārvietosies pa Alfas plašumiem ir 5 km/h. Bērnu drošībai vagoniņi būs slēdzami tikai no ārpuses. Bānītis aprīkots ar brīdinājuma skaņas signālu, tuvajām gaismām un drošām stāvbremzēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV