Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Oktobrī darbu uzsāks rekonstruētais Centrāltirgus sakņu paviljons

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 09.09.2010. 16:53

Šodien, 9.septembrī, Rīgas Centrāltirgu apmeklēja Rīgas domes vicemērs Ainārs Šlesers. Vizītes laikā Šlesers apskatīja visu Rīgas pašvaldības akciju sabiedrības ''Rīgas Centrāltirgus'' teritoriju – paviljonus, tai skaitā sakņu paviljonu, kur šobrīd noris rekonstrukcijas darbi. Paredzēts, ka jaunajā izskatā tas savas durvis vērs jau oktobrī. Pēc paviljonu un āra teritorijas apmeklēšanas tika apskatīta arī Nakts tirgus teritorija, Geto muzeja celtniecības vieta un Rūpniecības preču tirgus. Rūpniecības preču tirgu paredzēts pilnībā pārbūvēt par modernu divstāvīgu apjumtu tirgu.

Rīgas Centrāltirgus valdes priekšsēdētājs Dainis Liepiņš iepazīstināja vicemēru ar gada laikā paveikto, informēja par nepieciešamajiem uzlabojumiem tirgus teritorijas labiekārtošanā un attīstībā. Tika prezentēts Rīgas Centrāltirgus ieejas mezgla labiekārtošanas projekts, kura ietvaros paredzēts simboliski norādīt Centrāltirgus robežas sākšanos, taču kā galvenā šī projekta sastāvdaļa ir info centra izveidošana, kur tūristi un tirgus apmeklētāji varēs saņemt visu nepieciešamo informāciju gan par tirgu, gan citiem tūrisma objektiem. Info centrā paredzēts izvietot arī suvenīru veikalu un nelielu kafejnīca.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV