Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Sestdien Andrejsalā norisināsies FOTOkross

Inese Siliņa, 13.09.2010. 11:38

Šosestdien, 18. septembrī, Andrejsalā notiks atraktīvs un neformāls pasākums – Jauniešu FOTOkross. Viss, kas vajadzīgs, lai piedalītos, – ašas kājas, radošs prāts un, protams, fotoaparāts. Dalībniekiem 3 cilvēku komandās jāorientējas pilsētvidē, jāfotografē noteikti objekti, kā arī jāpilda radošie FOTOuzdevumi.
Sestdien Andrejsalā norisināsies FOTOkross

Uz vietas darbosies arī FOTOstudija, kur varēs improvizēt, pārģērbties un fotografēties. Bildes pēc tam varēs apskatīt un lejuplādēt interneta vietnē http://www.foto-kross.lv. Būs arī radošais trafaretu griešanas un pūšanas stūrītis! Varēs piedalīties kādā no netradicionālajām spēlēm, kā arī mieloties ar tikko spiestām burkānu un ābolu sulām ! Visiem par prieku uzstāsies deju studijas „KAPRĪZE" meitenes, bet tiem, kas pie sirds vairāk fotomāksla, varēs aplūkot fotogrāfes LĪVAS SAULES melnbalto fotogrāfiju ciklus. Tas un vēl daudz kas cits par baltu velti!

Lai pieteiktos FOTOkrosam, jāaizpilda pieteikuma anketa un jānosūta uz e-pastu fotokross2010@gmail.com! Pieteikuma anketas var lejuplādēt mājas lapā www.foto-kross.lv. Pieteikties varēs arī uz vietas pasākuma dienā.

Pasākuma laikā jauniešiem, kas būs pietiekušies līdz 15. septembrim, pirms un pēc starta būs pieejami atspirdzinošie dzērieni no Coca-Cola Hellenic Latvia, kā arī sātīgas uzkodas pēc finiša no Kronburger's.

„Jauniešu FOTOkross 2010" balvu fondu, kā arī citas aktivitātes atbalsta Coca-Cola Hellenic Latvia, Kronburger's, albumi.lv, celojumubode.lv, piedzīvojumu parks „Mežakaķis", nano.lv, SIA „Ervitex", u.c.

„Jauniešu FOTOkross 2010" tiek organizēts otro gadu un notiek Rīgas jauniešu mēneša ietvaros. Vairāk informācijas par jauniešu mēneša aktivitātēm - vietnē http://www.jauniesumenesis.lv. Jauniešu mēneša kopējais organizators Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV