Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Matērijas Aizspogulija Svētkos Annas ielā

Mārīte Lempa, 15.09.2010. 14:16

9. septembrī uz vienas no Rīgas īsākajām ieliņām – Annas ielas norisinājās Svētki Annas ielā.
Matērijas Aizspogulija Svētkos Annas ielā

Galerijas:

Svētku ietvaros Annas iela tika pārvērsta par telšu pilsētiņu, kurā darbojās maģiskas laboratorijas, kas atklāja matērijas neredzamās īpašības, piešķīra zināmām lietām neparastu formu un pielietojumu, kā arī ļāva ieskatīties matērijas fiziskās un ķīmiskās transformācijas un saspēles skaņās, krāsās, sajūtās, gaismā.

Paralēli 40 radošajām darbnīcām Tehniskās jaunrades namā „Annas 2" pasākuma apmeklētāji varēja apmeklēt Einšteina gravitācijas kabinetu, ķīmiķu eksperimentu zonu, retro fizikas triku darbnīcu, atpūtas zonu, Tehno mazuļu siltumnīcu vērot NPO neatpazītu peldošu objektu gaisa kaujas, velotriāla lidojumus telpā, balto staigājošo viesuļvētru un tapt iekustinātam ar dj Matērija un mc Vakara Naglas skaņu viļņiem.

Svētki Annas ielā ir kvalitatīvs, pozitīvs un izglītojošs pasākums vienas dienas garumā uz vienas no īsākajām Rīgas ieliņām – Annas ielas, kur ikviens tiek aicināts piedalīties spēlēs un atrakcijās, kuru vienojošais elements ir zinātkāre, fantāzija un iztēle.

Tiem, kuri nokavēja pasākumu, vēl ir iespēja paspēt uz Tehniskās jaunrades nama „Annas 2" atvērto durvju dienām:

15. septembrī, plkst. 14.00 – 17.00: sākumskolai (6 – 11 gadi)

22. septembrī, plkst. 15.00 – 18.00: paatskolai (12 – 16 gadi)

29. septembris, plkst. 16.00 – 19.00: vidusskolēniem un studentiem (17 – 25 gadi)

Vairāk par studijām un darbnīcām te: www.tjn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV