Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Andrejsalā notiks pasaulē lielākais flešmobs

andrejsala.lv, 20.09.2010. 09:02

Trešdien, 22. septembrī, pulksten 16.00 Andrejsalā notiks pasaulē lielākais flešmobs – pasākums, kura laikā apmēram 10 tūkstoši cilvēku izveidos frāzi, ko varēs nolasīt pat no kosmosa. Uzstādītais rekords tiks oficiāli reģistrēts Ginesa rekordu grāmatā.
Andrejsalā notiks pasaulē lielākais flešmobs

Ginesa-Puntusa rekords ir nekomerciāla un sociāla akcija, kuras mērķis ir organizēt skaitliski lielāko flešmobu pasaulē, uzstādīt pasaules rekordu un oficiāli reģistrēt to Ginesa rekordu grāmatā.

Pirmo reizi Latvijā ar unikālas aparatūras palīdzību tiks radīta kolektīvā fotogrāfija ar tādu izšķirtspēju, ka katrs flešmoba dalībnieks varēs to pietuvināt un saskatīt tajā savu seju. Šī fotogrāfija tiks izvietota pasaules elektroniskajā kartē Google Maps.

Pasākuma laikā tiks nodrošināta aerofoto uzņemšana un video filmēšana, translācija uz ekrāniem, kas būs izvietoti rekorda uzstādīšanas vietā. Uz akciju ir uzaicināti pārstāvji no pasaules plašsaziņas līdzekļiem BBC, CNN, telekompānijas Krievijas Sabiedriskā Televīzija u.c.

Akcijā piedalās augstskolu studenti un visi ieinteresētie Latvijas iedzīvotāji un viesi. Reģistrēties dalībai pasaulē lielākajā flešmobā var interneta vietnē www.pasaulesrekords.lv.

Rekorda uzstādīšanas pasākumu atbalsta Nabaklab, Radio Naba, draugiem.lv, Delfi, LZK, PBK, LNT, Red Bull, RPK, Fotoicona, reitingi.lv un dialogi.lv.

Papildu informācijai: Anna Loginova, 22076666.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV