Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jau šo piektdien notiks grandiozie svētki "Studentu paradīze"

Līga Gablika, 21.09.2010. 11:05

Jau šo piektdien, 24. septembrī, „Arēnā Rīga" notiks grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki "Studentu paradīze", kuros uz 9 skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki no septiņām pasaules valstīm. Svētkus ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu organizē studenti no 25 Latvijas lielākajām augstskolām.
Jau šo piektdien notiks grandiozie svētki "Studentu paradīze"

Pirmo reizi „Arēnas Rīga" vēsturē tiek izbūvētas 8 skatuves: OPEN Main Stage, ZZ Stage, DELFI Rock Stage, Interactive Party Stage, Tuborg Green Stage, European Hit Radio Stage, Red Bull Winch Session Zone un Party Bus Zone. Svētkos studentus priecēs: Dollarman (ASV), Gabbi Lopez (UK), GACHO, Aisha, Pienvedēja Piedzīvojumi, Musiqq, Ēnas, Mimicry (EST), Seat Free, WILD, 2tie, Thursday 12th, Anitta Smith, Franzo Kolms, Johny Adroit, Droydi (BRAZIL), DJ Alias, Rock5, DJ Rapa, Dee & Kamy (LT), Moses Malone (DK), Dvīnes, Fakts, Grafomāns, DJ Mareks Lācis, Artūrs Mednis, Arno, Marimana, Sairam, Big N, Mārtiņš Kreilis, [Ex] da Bass un daudzi citi. Arī Zelta Zivtiņa ir īpaši savai skatuvei sarūpējuši vienus no labākajiem DJ Latvijā: Andre Crash, SHONS, Vento un DJ Saint. Jau šobrīd www.studentuparadize.lv ir iespējams iepazīties ar precīziem visu mākslinieku uzstāšanās laikiem, lai nepalaistu garām savus mīļākos mūziķus! Svētku apmeklētājus ar savu klātbūtni pagodinās augstskolu rektori un valsts amatpersonas.

„Arēna Rīga "Studentu paradīzei" jau kļuvusi par mazu – mēs ne tikai izmantosim visus arēnas stāvus, bet arī tai apkārt esošo teritoriju – apkārt arēnai tiek izbūvēta 0.4 kvadrātkilometru liela papildus teritorija, kurā tiks izvietoti Baltijā lielākie pārvietojamie āra baseini priekš Red Bull Winch Session, kuros notiks veikbordistu sacensības, kā arī klubu mūzikas deju telts, Riga PARTYBUS un daudzas citas aktivitātes, ko varēs baudīt ikviens apmeklētājs!" - tā projekta vadītājs Jānis Dāboliņš.

Būs daudz, ko redzēt un daudz, ko darīt – tādēļ pasākumā vērts ierasties jau uz plkst. 21:00, lai varētu paspēt apmeklēt un izpriecāties visos 20 augstskolu un atbalstītāju izklaidējošajos stendos. Apmeklējot visus stendus, iespēja laimēt patiešām vērtīgu balvu no OPEN. Arī svētku atbalstītājs Tuborg ir parūpējies par vairākiem pārsteigumiem – Tuborg Green Stage zonā būs divas skatuves: kamēr uz vienas spēlēs populāri DJ, tikmēr uz blakus skatuves būs iespējams būt lieciniekiem atraktīvam Tuborg go-go meiteņu dejošanas konkursam, kura laikā tiks uzsākta nākamās sezonas Tuborg Party starters dalībnieču atlase, bet par labākajām no tām pēc pasākuma varēs balsot interneta sociālajās vietnēs

Biļetes uz "Studentu paradīzi" nopērkamas Biļešu Servisa kasēs un BezRindas.lv – cena 5 Ls. Pasākuma dienā uz vietas biļete maksās 6 Ls. Swedbank jauniešu programmas OPEN karšu īpašniekiem biļetes pieejamas lētāk. Organizatori aicina izmantot Draugu komplektu - kopā jautrāk un arī lētāk - ņem 6 biļetes, bet maksā tikai par 5.

"Studentu paradīzi" organizē studenti no 25 Latvijas lielākajām augstskolām, svētkus atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, Zelta Zivtiņa, AXA. Tavas dzīves ritms, Red Bull, Tuborg, Tallink Hotel Riga, European Hit Radio, LNT, Nacionālais e-dienests Inbox.lv, Draugiem.lv, Forum Cinemas, 1188, DELFI, I/C Olimpia, Garnier, Dāvanu Serviss, Tallink, Coca – Cola Hellenic Latvia, Fantasy Park, Contex, Ķeizarmežs, Moora, Swatch, Latvijas Gumijlēcēju klubs, New Yorker, Rīgas Dome, JCDecaux, Riga Partybus, Corporate, Arēna Rīga, Nightlife.lv, Studentlife.lv, Gutta, Just Bar, BTA.

Studenti dažādi – Paradīze viena. Tiekamies Paradīzē 24.septembrī!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV