Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns nakts

Rihards Vidzickis, 22.09.2010. 09:08 | komentāri (1)

Tas ir noskaņu un gaismas pasākums ar nolūku padarīt vienu īso rudens dienu garāku, sasildīt sevi ar sveču siltumu un gaismu, uzlādēt sevi ziemas tumšajam periodam, lai vieglāk būtu sagaidīt pavasari. Vienkoču parka Gaismu mežiņš tiek izlikts ar svecēm. Visā gaismu mežā tiek izvietoti vienkoču gaismas ķermeņi, kas arī tiks izgaismoti ar svecēm, iegūstot savdabīgu āra apgaismojumu.
Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns nakts

Sestdien, 2. oktobrī, plkst. 21.00. notiks tradicionālais lāpu gājiens pa Vienkoču parka takām, kas radīs pilnīgi citu parka redzējumu un noslēgsies ar lielā ugunskura iekuršanu, pie kura sildīties, un nobaudīt karstu zāļu tēju. Izsalkumu remdēs Nītaures dzirnavu īpašā meža sēņu zupa. Meža mājiņā pie zīlnieces būs iespēja izzināt sev interesējošās lietas, bet koka amatniecības darbnīciņā varēs vērot kokamatnieka darbu. Kādam būs baisi, kādam neparasti, kādam noslēpumaini un vēl kādam romantiski!

Dienā no 10.00 – 17.00 darbosies rudens tirdziņš, kurā varēs iegādāties lauku labumus un amatnieku izstrādājumus.

Aicinām šīs sajūtas gūt kopā, pozitīvi uzlādēties, uzņemt sveču izstaroto enerģiju un izstaigāties pa naksnīgajām parka takām. Lai papildinātu gaismu mežu ar gaismu, katram līdzi jāņem viena dārza svece. Lāpu gājienam vēlams paņemt lāpu (ņemot līdzi dārza sveci saņemsiet 50% atlaidi ieejas maksai).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV