Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Ēķis vēršas Valsts policijā un Drošības policijā, lai novērstu iespējamās nekārtības „Līderu debašu" tiešraides laikā

Ingūna Sermole, 22.09.2010. 15:40

A/S „Latvijas Neatkarīgā Televīzija" ģenerāldirektors Andrejs Ēķis ir vērsies Valsts policijā un Drošības policijā ar iesniegumu, lai informētu, ka atsevišķas personas ir ieplānojušas ar pretlikumīgām darbībām traucēt elektroniskā plašsaziņas līdzekļa A/S „Latvijas Neatkarīgā Televīzija" Ziņu dienesta organizētās „Līderu debates", kuras šodien, 22.septembrī, no pulksten 21:05 līdz pulksten 23:40 ir ieplānots rīkot „Sapņu fabrikas" telpās Rīgā, Lāčplēša ielā 101 un, kuras tiešraidē tiks pārraidītas televīzijas kanālā „LNT" un lūgtu veikt nepieciešamās darbības, lai nodrošinātu „Līderu debašu" normālu un miermīlīgu norisi.

LNT pieejamā informācija liecina par to, ka huligāniski grupējumi dažādos forumos aicina pieteikties cilvēkus, kuri vēlas piedalīties šī vakara „Līderu debašu" norises traucēšanā. Par to liecina arī internetā publiskotie uzsaukumi, kā arī LNT rīcībā esošā politisko spēku vārdā notikusī e-pastu sarakste, kurā varētu būt iesaistīti ne tikai tā saucamo mazo partiju pārstāvji, bet pat valdību veidojošie politiskie spēki.

LNT visu informāciju nodevusi izvērtēšanai Valsts un Drošības policijai, cerot, ka tā informāciju izvērtēs un, ja būs nepieciešams, nodrošinās kārtību. Tas ir īpaši svarīgi ne tikai normālai debašu norisei, bet arī tādēļ, ka šovakar uz „Sapņu fabrikas" skatuves stāsies sešas augstas valsts amatpersonas - trīs Saeimas deputāti, viens ministrs, divi Rīgas domes deputāti.

Atgādinām, ka jau 2010.gada 8.septembrī Daugavpils teātrī, kur tika rīkotas Latgales reģiona „Līderu debates", uz skatuves nesankcionēti izlauzās politiskās organizācijas „Pēdējā partija" pārstāvis un deputāta kandidāts Anis Ataols Bērziņš un ar ruporā izkliegtiem aicinājumiem traucēja mierīgu pasākuma un TV kanāla „LNT" translācijas norisi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV