Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Izvietotās telts uz Kaļķu ielas īpašnieki tiks administratīvi sodīti

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 22.09.2010. 22:14

Sakarā ar saskaņojumam neatbilstošas publiskam pasākumam domātas telts izvietošanu Kaļķu ielā pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs uzdevis pašvaldības policijai sākt administratīvo lietvedību pret uzņēmumu "Roehlinger B&V", kas no rītdienas līdz 26.septembrim plāno rīkot pasākumu par godu Vācijas alus festivāla "Oktoberfest" 200 gadu jubilejas svinībām. Par publiska pasākuma rīkošanas noteikumu neievērošanu tiesa juridiskām personām var piemērot administratīvo sodu apjomā līdz 2000 latu.

Rīgas domes Satiksmes departamentam uzdots pārbaudīt vai plānotā pasākuma vietā nav bojāts ielas segums, līdz ar to pārkāpjot attiecīgus Rīgas domes saistošos noteikumus.

Vienlaicīgi pilsētas izpilddirektors pasākuma organizatoriem pieprasa nekavējoties veikt nepieciešamās darbības, lai pasākuma vietu sakārtotu atbilstoši iepriekšējam saskaņojumam.

Šodien, tiekoties ar pašvaldības atbildīgo dienestu un pasākuma organizatoru pārstāvjiem, J. Radzevičs konstatēja, ka minētā telts neatbilst sākotnējam saskaņojumam starp Rīgas domi un festivāla rīkotājiem, kā rezultātā ignorēti publiska pasākuma norises noteikumi.

„Žēl, ka labi plānota iecere sākas ar skandālu, neveiksmīga izpildījuma un noteikumu neievērošanas dēļ," saka pilsētas izpilddirektors.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV