Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Svētkus "Studentu paradīze" atklās Ainārs Šlesers

Līga Gablika, 23.09.2010. 11:58

Grandiozos svētkus "Studentu paradīze" rīt, 24. septembrī, atklās Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers, ar kuru kopā atklāšanā piedalīsies arī augstskolu un universitāšu rektori. Svētki notiks „Arēnā Rīga", kuros uz 9 skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki no 7 pasaules valstīm. Svētkus ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu organizē studenti no 25 Latvijas lielākajām augstskolām, un tie tiek rīkoti studentu saliedētības veicināšanai.
Svētkus "Studentu paradīze" atklās Ainārs Šlesers

„Rīgas Dome ir priecīga par sniegto atbalstu Baltijā lielāko studentu svētku rīkošanai! Esmu pagodināts būt klāt svētku atklāšanā un sveikt visus studentus, jaunajam mācību gadam iesākoties. Gan es, gan Rīgas Dome būs priecīga, ja šie svētki notiks arī citus gadus un pulcēs visus studentus vienuviet," – komentē Ainārs Šlesers.

„Arēnā Rīga" jau šonakt tiks uzbūvētas 9 skatuves: OPEN Main Stage, ZZ Stage, DELFI Rock Stage, Interactive Party Stage, Tuborg Green Stage, European Hit Radio Stage, BSA Stage, Red Bull Winch Session Zone un Party Bus Zone. Svētkos studentus priecēs: Dollarman (ASV), kurš Latvijā ielido jau šodien, Gabbi Lopez (UK), GACHO, Aisha, Pienvedēja Piedzīvojumi, Musiqq, Ēnas, Mimicry (EST), Seat Free, WILD, 2tie, Thursday 12th, DJ Mareks Lācis, Anitta Smith, Franzo Kolms, Johny Adroit, Droydi (BRAZIL), DJ Alias, Rock5, DJ Rapa, Dee & Kamy (LT), Moses Malone (DK), Dvīnes, Fakts, Grafomāns, Artūrs Mednis, Arno, Marimana, Sairam, Big N, Mārtiņš Kreilis, [Ex] da Bass, Shons, Vento, Emi un daudzi citi. Jau šobrīd www.studentuparadize.lv ir iespējams iepazīties ar precīziem visu mākslinieku uzstāšanās laikiem, lai nepalaistu garām savus mīļākos mūziķus!

Pirmajiem 30 jauniešiem būs iespēja bezmaksas braukt no Vecrīgas uz „Arēnu Rīga" ar īpašu Show Bus uz pašu pasākuma sākumu. Būs daudz, ko redzēt un daudz, ko darīt – tādēļ pasākumā vērts ierasties jau uz plkst. 21:00, lai varētu paspēt apmeklēt un izpriecāties visos 20 augstskolu un atbalstītāju izklaidējošajos stendos. Apmeklējot visus stendus, iespēja laimēt patiešām vērtīgu balvu no OPEN.

Biļetes uz "Studentu paradīzi" nopērkamas Biļešu Servisa kasēs un BezRindas.lv – cena 5 Ls. Rīt biļete maksās 6 Ls. Swedbank jauniešu programmas OPEN karšu īpašniekiem biļetes pieejamas lētāk. Organizatori aicina izmantot Draugu komplektu - kopā jautrāk un arī lētāk - ņem 6 biļetes, bet maksā tikai par 5.

Svētkus atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, Zelta Zivtiņa, AXA. Tavas dzīves ritms, Red Bull, Tuborg, Tallink Hotel Riga, European Hit Radio, LNT, Nacionālais e-dienests Inbox.lv, Draugiem.lv, Forum Cinemas, 1188, DELFI, I/C Olimpia, Garnier, Dāvanu Serviss, Tallink, Coca – Cola Hellenic Latvia, Fantasy Park, Contex, Ķeizarmežs, Moora, Swatch, Latvijas Gumijlēcēju klubs, New Yorker, Rīgas Dome, JCDecaux, Riga Partybus, Corporate, Arēna Rīga, Nightlife.lv, Studentlife.lv, Latvenergo, Gutta, Just Bar, BTA, Studentu Atbalsta Fonds.

Studenti dažādi – Paradīze viena. Tiekamies Paradīzē jau rīt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV