Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ķengaragā tiks atklāta jauna aktīvās atpūtas vieta visām paaudzēm

Sabiedrisko attiecību nodaļa, 23.09.2010. 15:34

Sestdien, 25. septembrī plkst. 12.00 tiks atklāta jauna aktīvās atpūtas vieta Ķengaragā, Daugavas promenādē, Kaņieru ielā 17.

Pasākumā piedalīsies Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs un Rīgas Austrumu izpilddirekcijas izpilddirektors Dmitrijs Pavlovs.

Atpūtas vietā paredzēts uzstādīt publiski pieejamas konstrukcijas dažādu vingrinājumu veikšanai visām paaudzēm. Jaunais vingrošanas laukums nodrošinās iespēju ikvienam priekšpilsētas iedzīvotājam piedalīties sportiskajās aktivitātēs un uzlabot veselību ikdienā.

Uzstādītās iekārtas ir īpaši pielāgotas izmantošanai vecāka gadagājuma ļaudīm veselības uzturēšanas un uzlabošanas nolūkos. Jaunajā laukumā būs iespējams veikt vispārējus vingrinājumus, uzlabot līdzsvara izjūtu, koordināciju un izveicību. Atklāšanas laikā apmeklētāji varēs piedalīties atraktīvā treniņu nodarbībā kopā ar profesionālu fizioterapeitu.

Vingrošanas laukumi visām paaudzēm ir Somijas ražotāja Lappset izstrādāta koncepcija, kas radusies pēc ilgstošiem Lappset un Rovaniemi Universitātes mācībspēku mēģinājumiem rast risinājumu sabiedriskās vietās uzstādāmām iekārtām senioriem, kuriem klasiskie sporta un vingrošanas kompleksi kļuvuši par sarežģītiem. Tā tika radīts iekārtu komplekss, kurā apvienoti klasiskie bērnu rotaļu elementi ar papildu elementiem vingrošanai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV