Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Studentu paradīzē" uzstādīts apmeklētāju skaita rekords

Līga Gablika, 25.09.2010. 17:02 | komentāri (6)

Pagājušajā naktī, no 24. uz 25. septembri, „Arēnā Rīga" notika grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki visā Ziemeļeiropā – „Studentu paradīze", kurus apmeklēja vairāk kā 11 000 jauniešu, kas ir absolūts rekords studentu pasākumu apmeklējumu ziņā un „Studentu paradīzes" vēsturē.
„Studentu paradīzē" uzstādīts apmeklētāju skaita rekords

Galerijas:

Studenti dažādi – Paradīze viena! Ikviens students atrada savai gaumei atbilstošu muzikālo stilu, skatuvi un mākslinieku, jo organizatori studentiem sarūpēja 9 skatuves, uz kurām uzstājās vairāk kā 40 dažādi mākslinieki. Par šī gada vienu no mērķiem tika uzstādīts piesaistīt vienu ārzemju mākslinieku, taču organizēšanas gaitā izdevās piesaistīt māksliniekus no 7 pasaules valstīm. Apmeklētājus patiesi priecēja atraktīvais vakara vadītājs Māris Grigalis, Dollarman (ASV), GACHO, Musiqq, Aisha, Ēnas, Pienvedēja Piedzīvojumi, Seat Free, WILD, Droydi (Brazil), Gabbi Lopez (UK), Moses Malone (DK), Kaspars Zlidnis, Dvīnes un daudzi citi. 9 skatuves tika būvētas gan Arēnas iekštelpās, gan ārpusē. Ārpusē vien tika apbūvēta 55 000 kvadrātmetru plaša teritorija, kurā tika izvietoti arī lielie āra baseini, kuros notika Red Bull Winch Session.

Šajā gadā notika spilgta atklāšanas ceremonija, kurā ar svinīgām runām uzstājās Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers un augstskolu rektori, kā arī visus klātesošos patiesi pārsteidza krāšņais atklāšanas šovs ar gaisa akrobātes un vairāk kā 40 dejotāju piedalīšanos. Tāpat arī aizvien vēl studentu vidū iecienīti, protams, augstskolu un atbalstītāju izklaidējošie stendi, kuros varēja jāt ar rodeo bulli, rāpties klinšu sienā, veidot ekstrēmas frizūras un daudz ko citu! Nu jau tradicionāli pasākuma noslēguma visi iesaistītie studenti - organizatori kāpa uz skatuves, lai kopīgi ar studentiem – apmeklētājiem vienotos dziesmā „Tikai tā". Viena nakts Arēnā tika pārvērsta veselā piedzīvojumā!

„Man bija liels prieks un gandarījums uzstāties šajos svētkos, jo studenti bija patiesi atsaucīgi. Tika veikts arī garākais lēciens tautā – aptuveni 4 m garumā. Paldies, studentiem, kuri noķēra! STUDENTU PARADĪZĒ uzstājāmies kopā arī ar zviedru mākslinieku Pato Pooh, ar kuru kopā veidojam savu jauno singlu, kuram, starp citu, šajā pasākumā tika uzsākta arī video klipa filmēšana. Jutu, ka pasākuma apmeklētāju vidū valda draudzīgums un kopības sajūta – par to patiesi liels prieks, jo tieši tāds jau arī ir svētku mērķis!" – tā uzstāšanos svētkus komentē GACHO, kurš lielajā zālē vienkopus spēja pulcēt visvairāk jauniešus vienlaicīgi.

„Arī es esmu ļoti apmierināts ar pasākumu, jo publika bija patiešām atsaucīga un kopā ar DJ Mareku Lāci mums izdevās to vēl vairāk iekustināt! Priecē arī tas, ka pasākums bija ļoti rūpīgi noorganizēts no studentu – organizatoru puses!" – komentē atraktīvais svētku vadītājs Māris Grigalis, kura katra iziešana uz skatuves bija šova nosaukuma cienīga.

„Studentu paradīze" ir grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki, kas tiek rīkoti jau ceturto gadu pēc kārtas, lai veicinātu studentos vienotības sajūtu. Šogad svētkus rīkoja studenti no 25 Latvijas lielākajām augstskolām.

Svētkus atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, Zelta Zivtiņa, AXA. Tavas dzīves ritms, Red Bull, Tuborg, Tallink Hotel Riga, European Hit Radio, LNT, Nacionālais e-dienests Inbox.lv, Draugiem.lv, Forum Cinemas, 1188, DELFI, I/C Olimpia, Garnier, Dāvanu Serviss, Tallink, Coca – Cola Hellenic Latvia, Fantasy Park, Contex, Ķeizarmežs, Moora, Swatch, Latvijas Gumijlēcēju klubs, New Yorker, Rīgas Dome, JCDecaux, Riga Partybus, Corporate, Arēna Rīga, Nightlife.lv, Studentlife.lv, Latvenergo, Gutta, Just Bar, BTA, Studentu Atbalsta Fonds.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV