Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Rīgā tiks atvērts jauns tirdzniecības centrs „Galleria Riga"

Kristīne Tjarve, 27.09.2010. 10:59 | komentāri (1)

Atlicis mēnesis līdz brīdim, kad rīdziniekiem un pilsētas viesiem tiks dāvināts jauns tirdzniecības centrs „Galleria Riga", kas atradīsies pašā Rīgas centrā un būs lieliska tikšanās vieta ikvienam. Tirdzniecības centrs apmeklētājus gaidīs no 22.oktobra kvartālā starp Dzirnavu, Blaumaņa, Brīvības un Tērbatas ielām.
Rīgā tiks atvērts jauns tirdzniecības centrs „Galleria Riga"

„Galleria Riga" attīstītāji darīs visu iespējamo, lai jaunais tirdzniecības centrs kļūtu par modernāko un iecienītāko Rīgas iedzīvotāju un tās viesu iepirkšanās vietu. „Galleria Riga" patērētājiem piedāvās modernu un Latvijā vēl nebijušu tirdzniecības centra interjera risinājumu, atšķirīgu preču un pakalpojumu klāstu, nodrošinot kvalitāti tai atbilstošā cenu kategorijā. „Galleria Riga" telpās būs iespējams ne tikai iepirkties, bet arī satikties ar biznesa partneriem, pavadīt brīvo laiku ar ģimeni un draugiem.

Uz doto brīdi tirdzniecības centrs noslēdzis lielāko daļu līgumu par kopējām iznomājamām tirdzniecības platībām. Liela daļa telpu jau nodotas nomniekiem to veikalu un restorānu izbūvei un iekārtošanai, bet tajā pašā laikā jārēķinās, ka ne visi nomnieki atvērs savus veikalus līdz ar tirdzniecības centra svinīgo atklāšanu. Tas notiks dažādos laika periodos līdz pat gada beigām. Nomnieki, kuri jau noslēguši līgumus par sadarbību ar „Galleria Riga", apzinās, ka viņiem tiek piedāvāti izdevīgi savstarpējās sadarbības noteikumi, ka tiks domāts par kopīgu attīstību un tirdzniecības centra komunicēšanu dažādām mērķauditorijām, un nevēlas laist garām šo izdevību pat tad, ja viņu darbības priekšnoteikumi neļauj atvērt veikalus uzreiz.

Laikā, kad tiks atvērts jaunais tirdzniecības centrs, patērētājiem būs pieejami tikai ap 70% veikalu un restorānu, bet līdz nākamā gada pavasarim tiks aizpildītas visas pārējās tirdzniecības platības. Šāds solis sperts ar nolūku, jo „Galleria Riga" attīstītāji stingri seko līdzi izvirzītajām prasībām par tirdzniecības centra koncepciju, neslēdzot līgumus ar ikvienu kas izrādījis interesi, tas tiek darīts, lai piedāvāto preču un pakalpojumu klāsts būtu atšķirīgs, kvalitatīvs, interesants un pieejams vietējam patērētājam. Šajā tirdzniecības centrā pircēji sastapsies ar konkrētu preču grupu izvietojumu pa stāviem. Tādā veidā tiek saīsināts iepirkšanās process, jo tas ir piemērots dažādām pircēju grupām – viņu vēlmēm un iespējām konkrētajā tirdzniecības objekta ģeogrāfiskajā novietojumā.

„Galleria Riga" platība būs 41 tūkstotis kvadrātmetru, no kuriem 22,5 tūkstoši kvadrātmetru būs tirdzniecības platība un 29,7 tūkstoši kvadrātmetru būs kopējā tirdzniecības platība kopā ar palīgtelpām. Divos līmeņos zem veikala ir paredzēta diennakts stāvvieta 150 automašīnām, kā arī autostāvvieta līdz 50 vietām uz Brīvības un Dzirnavu ielas stūra, pretī jaunajam tirdzniecības centram.

„Galleria Riga" telpās atradīsies ap 170 veikalu un restorānu, pašlaik nosaukti tikai daži zīmoli, bet pilns pārstāvēto zīmolu saraksts tiks publicēts divas nedēļas pirms tirdzniecības centra atklāšanas. Jau tagad var apgalvot, ka tiek intensīvi strādāts pie Latvijā vēl nebijušu mazumtirdzniecības veikalu piesaistes. Tirdzniecības centrā būs plaši pārstāvēti itāļu, franču un citu Eiropas valstu zīmoli.

Vienu no spēcīgākajiem konkurentiem tirgū jau esošajiem apģērbu zīmoliem, kas atradīsies „Galleria Riga" telpās, var minēt „PIAZZA ITALIA". Tas būs apģērbu veikals visai ģimenei, kas piedāvās modernus vīriešu, sieviešu un bērnu apģērbus un aksesuārus. Kompānija dibināta 1993. gadā, un šodien tai ir ap 100 veikalu Eiropā.
Sestajā stāvā atradīsies arī liels itāļu mēbeļu veikals „ITALIARREDO", kas būs pirmais šī zīmola veikals Austrumeiropā. Pirmais šī zīmola veikals tika atklāts 2006. gadā Itālijas pilsētā Vimerkate. Kopš šī brīža „ITALIARREDO" veiksmīgi darbojas itāļu mēbeļu tirgū ar savu moto - īstai produkta kvalitātei ir jāatspoguļo īstā dzīves kvalitāte. Šodien zīmols „ITALIARREDO" saviem klientiem piedāvā virtuves, guļamistabas, viesistabas un bērnu istabu augstās kvalitātes mēbeles. Nākotnē ir plānots paplašināt produktu klāstu ar dažādiem tekstilizstrādājumiem un mājas dizaina aksesuāriem.

Jaunais tirdzniecības centrs „Galleria Riga" apmeklētājus pārsteigs ar augstvērtīgu un interesantu iekštelpu interjeru – marmora grīdām, koka apdares materiāliem, strūklaku un kruīza kuģa cienīgu interjeru. Starp stāviem būs iespēja pārvietoties gan ar eskalatoru palīdzību, gan arī izmantojot liftus un kāpnes. Interesants dizaina elements būs pieci tiltiņi, kuri savienos stāvus un divi papildu tiltiņi – kā papildu atraktīvs elements jaunlaulātajiem. Šī būs vieta, kura neatstās vienaldzīgus arī pilsētas ārvalstu viesus.

Par t/c „Galleria Riga"

Tirdzniecības centrs tiks atklāts šī gada 22.oktobrī un atradīsies pašā Rīgas centrālās daļas apdzīvotākajā un intensīvākajā darījumu zonā, tās krustpunktā - kvartālā starp Dzirnavu, Blaumaņa, Brīvības un Tērbatas ielām. „Galleria Riga" pircējiem piedāvās unikālu koncepciju, kas ļaus veikala apmeklētājiem ātri un efektīvi izdarīt pirkumus, tai pat laikā ļaujot interesanti pavadīt laiku un baudīt veikala unikālo interjeru, skatlogus, restorānus, kafejnīcas un slidotavu, kas atradīsies uz tirdzniecības centra jumta stāva terases. Tirdzniecības centra platība pirmajā kārtā ir 41 tūkstoši kvadrātmetru no kuriem 29,7 tūkstoši iznomājamo kvadrātmetru ir paredzēti tirdzniecībai, restorāniem un izklaides vietām, savukārt divos līmeņos zem veikala būs vieta 150 automašīnām. Galvenais būvuzņēmējs ir būvfirma "RE&RE".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV