Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Māsas Kubasovas būs suņu labdarības šova patrones

Linda Zirdziņa, 28.09.2010. 09:34

Māsas Diāna un Simona Kubasovas būs patroneses suņu labdarības izstādei BIG Match Show, kas 17.oktobrī norisināties Rīgā un kuras ieņēmumi tiks ziedoti Juglas suņu patversmei.
Māsas Kubasovas būs suņu labdarības šova patrones

Māsas Kubasovas ir suņu saimniekiem pazīstamas kā suņu skaistumkopšanas salona Lilly Pet Boutique īpašnieces. Viņas nolēmušas sniegt savu atbalstu noklīdušiem, pamestiem un bez saimnieka palikušajiem dzīvniekiem un aicināt sabiedrību pievērst vairāk uzmanības pamesto dzīvnieku problēmām un to risināšanas iespējām.

„Līdz šim mēs sniedzām iepriecinājumu tiem suņiem, kuriem ir saimnieki," saka Diāna Kubasova. „Taču prieku un labu aprūpi ir pelnījuši arī tie dzīvnieki, kas ir palikuši vieni un kam ir nepieciešams cilvēka atbalsts un rūpes, tāpēc ar lielu prieku atbalstām labdarības izstādi BIG Match Show, kuras ieņēmumi tiks ziedoti Juglas suņu patversmei."

Kubasovu ģimenē katram ģimenes loceklim ir savs suns – krievu toiterjeri, čivava un Jorkšīras terjers.

BIG Match Show, kas 17.oktobrī no plkst. 12:00 notiks sporta centrā „Mežaparks", aicināti piedalīties gan bezšķirnes, gan tīrasiņu suņi. Suņi varēs sacensties par godalgotām vietām sešos dažādos konkursos. Izstādē būs arī dažādi suņu paraugdemonstrējumi un priekšnesumi, tiks vērtētas jaukākās un interesantākās suņu fotogrāfijas.

Lai piedalītos suņu izstādē, līdz 14. oktobrim iespējams reģistrēties mājas lapā www.bigmatchshow.lv. Dalības maksa par suņa piedalīšos izstādē, reģistrējoties internetā, ir trīs lati. Reģistrējot suni dalībai izstādē pasākuma dienā pasākuma norises vietā dalības maksa ir pieci lati. Apmeklētāji labdarības izstādi varēs apskatīt, dāvājot ziedojumu Juglas suņu patversmei.

Šogad visi BIG Match Show ienākumi tiks ziedoti Juglas Dzīvnieku Aizsardzības Grupai, kas uztur suņu patversmi Rīgā, Juglas ielā 18, kurā patvērumu rod noklīdušie, pamestie un bez saimnieka palikušie dzīvnieki.

BIG Match Show, kas šogad notiks visās trīs Baltijas valstīs, ir lielākā ikgadējā suņu labdarības izstāde Baltijā, kuras mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību pamesto dzīvnieku problēmai, tās risināšanas iespējām un atbalstīt klaiņojošo dzīvnieku patversmes. Pasākuma organizē BIGBANK AS sadarbībā ar Baltijas suņu aizsardzības biedrībām. Šogad BIG Match Show Igaunijā notiek sesto reizi, Latvijā – otro reizi, bet Lietuvā – pirmo reizi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV