Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pirmo reizi Latvijā varēs vēlēt tirdzniecības centrā

Maija Trikule, 28.09.2010. 10:47

Pirmo reizi Latvijas iedzīvotājiem ir iespēja balsot par kādu no politiskajām apvienībām lielveikalā, piedaloties 10.Saeimas vēlēšanās tirdzniecības centrā Spice Home, kur no plkst. 7:00 – 20:00 darbosies vēlēšanu iecirknis nr. 136.
Pirmo reizi Latvijā varēs vēlēt tirdzniecības centrā

Vēl četras dienas apmeklētāji šajā iecirknī varēs iegūt visu nepieciešamo informāciju par vēlēšanu procesu, iepazīties ar partiju sarakstiem un programmām, uzdot jautājumus un pieteikt mājas vizītes.

„Mūsdienās tirdzniecības centrs ir kļuvis ne tikai par iepirkšanās un atpūtas vietu ģimenēm, bet nu jau tā ir arī vieta, kur cilvēkiem pildīt savu pilsoņa pienākumu – piedalīties vēlēšanās. Domāju, ka daudzi Pārdaugavas iedzīvotāji 2. oktobrī izmantos iespēju apvienot vēlēšanas un iepirkšanos, un, ņemot vērā centra ģeogrāfiski izdevīgo atrašanās vietu, tas būs pa ceļam tiem, kas dosies vērot zelta rudeni Jūrmalas vai Kurzemes virzienā", vēsta t/c Spice Home direktors Raimonds Ozoliņš.

„Ierosinājumu izveidot vēlēšanu iecirkni t/c Spice Home saņēmām no Rīgas domes. Iepriekš vēlēšanu iecirknis nr.136 atradās Rīgas 95.vidusskolas telpās, kur bija izvietoti divi vēlēšanu iecirkņi, kuros balsoja salīdzinoši neliels vēlētāju skaits. Savukārt Spice Home ir ērti sasniedzams gan ar sabiedrisko, gan personisko transportu, kā arī šis ir tuvākais vēlēšanu iecirknis starptautiskajai lidostai Rīga. Līdz ar to vēlēšanu dienā balsot varēs gan tie vēlētāji, kuri dosies uz lidostu, gan tie, kuri tieši vēlēšanu dienā atgriezīsies Latvijā," atklāj Arnis Cimdars, Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs.

Vēlēšanu iecirknis tirdzniecības centra 2. stāvā gaidīs apmeklētājus 28. septembrī no plkst. 16:00 - 20.00, 29. septembrī no plkst. 9:00 - 13.00, 30. septembrī no plkst. 16:00 – 20:00, 1. oktobrī no plkst. 9:00 - 13.00, savukārt vēlēšanu dienā 2. oktobrī iecirknis pieņems balsis jau no plkst. 7:00 rītā līdz 20:00 vakarā. Vēlēt varēs tikai vienu dienu – 2. oktobrī. (pārējās dienās tiks sniegtas konsultācijas). T/c Spice Home veikali darba laiku nemainīs – tie strādās ierastajā laikā – no plkst. 10:00-21:00.

Kā allaž brīvdienās, arī vēlēšanu dienā 2. oktobrī tirdzniecības centrā Spice Home darbosies radošās Pasaku nams darbnīcas. Par godu vēlešanām bērni meistaros Latvijas karodziņus un citus īpaši šai dienai veltītus atribūtus. Vēlēšanu iecirkņa darbības laikā piektdien, 1.oktobrī no plkst. 13:00 – 19:00 un sestdien, 2. oktobrī no plkst. 9:00 – 17:00 pie t/c Spice Home darbosies arī iknedēļas Lauku labumu tirdziņš, kurā apmeklētāji var iegādāties svaigos un veselīgos zemnieku produktus, kā arī mājas konditorejas našķus un citus gardumus vēdera priekiem.

Tirdzniecības centrs Spice Home atrodas Jaunmoku ielā 13, tieši pretī tirdzniecības centram Spice. Apmeklētāji var ērti nokļūt ar 22., 32., 43. vai 53. autobusu no pilsētas centra vai braucot ar automašīnu virzienā uz Jūrmalu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV