Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Lauku labumu tirdziņā pie t/c Spice nopērkami Latvijas āboli, dzērvenes, kabači un ķirbji

Maija Trikule, 29.09.2010. 11:09

Lauku labumu tirdziņā pie t/c Spice lielā izvēlē pieejamas dažādas pašmāju zemnieku rudens veltes – sulīgie Latvijas āboli, kabači, ķirbji, tomāti, gurķi, zaļumi un garšaugi. Veselības uzlabošanai piedāvājumā plašā izvēlē medus, linsēklu produkti, smiltsērkšķi, kā arī dzērvenes gan svaigā, gan pārstrādātā veidā.
Lauku labumu tirdziņā pie t/c Spice nopērkami Latvijas āboli, dzērvenes, kabači un ķirbji

„Lauku labumu tirdziņa pircēji, sākoties rudens vējiem un slimošanas laikam, vairāk novērtē mūsu svaigās dzērvenes, kā arī ogu pārstrādes produktus - dzērveņu morsus un sīrupus. Dzērvenes ir viens no dabīgakajiem un veselīgākajiem vitamīnu avotiem imunitātes stiprināšanai," atklāj zemnieku saimniecības Strēlnieki pārstāvis Jānis Bierands.

Apmeklētāji Lauku labumu tirdziņā var iegādāties dārzeņus, zaļumus un garšaugus no zemnieku saimniecībām Stūri, Osīši, Kalnābeles un Laucinieki, Latvijas kartupeļus, svaigus un skābētus kāpostus, sēnes, Skrīveru sierus, Liepkalnu un uz kļavu lapām cepto Jaunkalēju maizi, svaigu, vītinātu gaļu, žāvējumus un desas no Liepājas, Turaidas un citiem Latvijas reģioniem, kā arī Ragaciema zvejas produktus. Iegādājami arī mājas konditorejas gardumi vēdera baudai garajos rudens vakaros. Tāpat tirdziņā var sastapt arī daiļamatniecības meistardarbu, rokdarbu un mājsaimniecības preču tirgotājus.

Lauku labuma tirdziņš pie t/c Spice pulcē apmeklētājus jau no Lieldienu svētkiem. Tirdziņš ir atvērts apmeklētājiem katru piektdienu no plkst. 13:00 līdz 19:00 un katru sestdienu no plkst. 10.00 līdz 17:00. Pārdošana Lauku labumu tirdziņā norit pilnā sparā un tā turpināsies līdz pat 30. oktobrim.

Ziņas par tirdziņa dalībniekiem un nopērkamajiem produktiem ir apkopotas īpašā Lauku labumu tirdziņa blogā skat. http://laukulabumi.wordpress.com/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV