Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Aicina uz pasākumu "Jampadracis rudens noskaņās"

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 29.09.2010. 15:11

Sestdien, 2. oktobrī Brīvības gatvē 401c (bijušās Rīgas manufaktūras teritorijā) projekts "Juglas vārti" aicina apmeklētājus uz pasākumu „Jampadracis rudens noskaņās," pasākuma laiks no plkst 12:00 līdz 15:00. Gaidāms rudens ražas gadatirgus, amatnieku tirgotavas, Juglas mūzikas skolas orķestra uzstāšanās, Lielvārdes trušu audzētavas „Brālīši trusīši" izstāde/parāde, tautiskās dejas koncerts, atrakcijas bērniem un pieaugušajiem, kā arī vēlējumu „Salūts".

SIA Extenso realizētā projekta "Juglas Vārti" mērķis ir šajā vietā attīstīt multifunkcionālu centru, kurā tiktu reklamēti Latvijas sasniegumi. Uzņēmums ir sadarbības partneris Rīgas domes Uzņēmējdarbības koordinācias centra (UKC) realizētā projekta "Duka" ietvaros. SIA Extenso projekts "Juglasvārti" piedāvā telpas Rīgas un novadu kultūras, informācijas un amatniecības pārstāvniecības centra izveidei.

Kontaktpersona: Kristīne Andruce, mob.t. 29515496, www.juglasvarti.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV