Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Notiks reklāmas nozares aktualitātēm veltīta konference

LRA, 29.09.2010. 15:21

Šo ceturtdien, 30.septembrī, Radisson Blu Hotel Latvija telpās norisināsies LRA (Latvijas Reklāmas Asociācija) rīkota konference, kas veltīta reklāmas nozares aktualitātēm.

Konferences laikā nozares pārstāvji dalīsies pieredzē un viedokļos par reklāmas industrijā notiekošo, panākumiem aizvadītā gada laikā, kā arī izteiks viedokli par dažādu reklāmas jomu sagaidāmo attīstību nākotnē. Ar prezentācijām kopumā uzstāsies 11 dažādu uzņēmumu un nozaru eksperti, aktualizējot jautājumus par dažādu nozaru tendencēm reklāmas jomā. Konference pulcēs reklāmas industrijas ekspertus, vadošo uzņēmumu biznesa attīstītājus un mārketinga speciālistus.

Konferences laikā ar Gemius Latvia atbalstu LRA mājas lapā būs pieejams transkripts angļu valodā, lai konferencē notiekošajam būtu iespēja sekot līdz ne tikai pašmāju, bet arī ārvalstu interesentiem. Konferences laikā tiek aicināts arī uzdot sev interesējošos jautājumus, izmantojot Twitter vidi un pievienojot konferences oficiālo atsauci "#LRA2010".

Transkritps būs lasāms LRA mājas lapā http://www.lra.lv/ , kā arī informācijai par konferenci varēsiet sekot LRA Twitter kontā http://twitter.com/LRA_lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV