Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Šodien tiek atvērts Rīgas Centrāltirgus Sakņu paviljons

Gunta Poplovska, 01.10.2010. 08:52

Šodien, 1.oktobrī, plkst.12:00 pēc rekonstrukcijas savu darbu atsāk Centrāltirgus Sakņu paviljons.

Rīgas Centrāltirgus paviljonos nopietni remontdarbi nav veikti kopš to uzcelšanas brīža, tas ir 80 gadus. Jaunajā izskatā Sakņu paviljons ir ieguvis gan jaunu sienas krāsojumu, gan gludu grīdu, gan jaunas durvis, gan jaunas mēbeles. Arī tirdzniecības vietu plānojums ir mainīts.

Kā jau ierasts Sakņu paviljonā varēs iegādāties saknes, augļus, dārzeņus, dažādus skābējumus, sēklas. Papildus jau ierastajam piedāvājumam, kā jaunums būs dažādu Latvijā pazīstamu un jau pircēju atzinību iemantojušu pārtikas ražotāju veikaliņi. Tāpat šeit varēs nobaudīt aromātisku kafiju un svaigu smalkmaizīti uz vietas esošajā konditorijā, vai ieturēt nopietnāku maltīti jaunajā kafejnīcā. Plānots, ka pilnībā visi jaunie paviljona tirgotāji savu darbu uzsāks mēneša laikā.

Paviljonā būs apskatāma arī foto izstāde "Rīgas Centrāltirgum 80 - mirkļi ar fotoobjektīva acīm", kas tapusi sadarbībā ar Latvijas Kultūras koledžu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV