Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

LTV 1 speciālraidījumi 10.Saeimas vēlēšanu dienā

Sarmīte Plūme, 01.10.2010. 11:56

Sestdien, 2. oktobrī – 10. Saeimas vēlēšanu dienā - visas dienas garumā LTV Ziņu dienesta veidotie ziņu speciālizlaidumi informēs par vēlēšanu norisi. Speciālizlaidumi būs ēterā plkst. 11.00, 13.00, 15.00 un 16.25.
LTV 1 speciālraidījumi 10.Saeimas vēlēšanu dienā

Vēlēšanu dienas vakarā no plkst. 19.45 līdz plkst. 20.26 un no plkst. 20.45 līdz 02.00 – jau par tradīciju kļuvušais LTV raidījums – vēlēšanu vakara atspoguļojums "Izvēlies nākotni! 10.Saeimas vēlēšanas" - vērienīga vēlēšanu norisi, rezultātus un prognozes atspoguļojoša tiešraide, kuras norisē būs iesaistīts viss Ziņu dienests. LTV1 studijā strādās žurnālisti Ilze Nagla un Jānis Geste, ziņu studijā – žurnālists Arnis Krauze. Plkst. 20:00 iepazīsimies ar exit – poll datiem, provizoriskajiem vēlēšanu rezultātiem, ekspertu prognozēm, politiķu gaidām. Tiešraides laikā gaidāmi pieslēgumi partiju birojiem, Latvijas reģioniem un ārvalstīm, būs reportāžas no vēlēšanu iecirkņiem un Centrālās vēlēšanu komisijas. Studijā paredzētas intervijas ar politologiem, ekspertiem, bijušajiem premjerministriem, politiķiem un sabiedrības pārstāvjiem. Skatītāji savu viedokli varēs izteikt ar sociālo tīklu starpniecību.

Raidījuma "Labrīt, Latvija!" speciālizlaidumā, kas ēterā būs svētdienas rītā, 3. oktobrī, plkst. 8.45, skatītāji varēs uzzināt vēlēšanu rezultātus, ekspertu un novērotāju komentārus un valsts tālāko politisko procesu prognozes.

Visi priekšvēlēšanu raidījumi, ko pārraidīs LTV1, tiešraidē un pēc tam arī arhīvā būs skatāmi LTV Ziņu dienesta interneta mājaslapā - www.ltvzinas.lv/velesanas. Šeit tiks apkopoti arī atsevišķi sižeti un viedokļi, kas saistīti ar vēlēšanām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV