Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Latvijā viesosies Sunday Times ekonomikas redaktors

Līga Bite, 12.10.2010. 10:46

Oktobra beigās Latvijā ieradīsies Sunday Times ekonomikas redaktors Deivids Smits, lai Lattelecom 5. starptautiskajā konferencē „Prasme izdzīvot un uzvarēt" uzrunātu Latvijas biznesa eliti.

Globālās ekonomikas atgūšanās process ir sācies, taču dažas valstis no tā gūs lielāku labumu nekā citas, uzskata D.Smits, kurš Latvijas uzņēmējiem lasīs lekciju „Jauna ēra - jaunas perspektīvas".

Savu dalību konferencē apstiprinājuši arī vairāki citi ievērojami biznesa lektori - futurologs un Eiropas vienīgā nākotnes domāšanas kursa Stokholmas Uzņēmējdarbības augstskolā direktors Magnuss Lindkivsts (Magnus Lindkvist), pasniedzējs, vairāku grāmatu autoru un BBC TV seja Džefs Bērčs (Geoff Burch), Hārvardas biznesa augstskolas profesors dr. Kristians Ketels (dr.Christian Ketels), kurš pastāstīs, kas Latvijai būtu jādara, lai atgūtu konkurētspēju un kā šajā situācijā var palīdzēt uzņēmumi kā arī daudzi citi ievērojami lektori.

Uz Rīgu atbrauks arī viens no populārākajiem Krievijas ekonomikas blogeriem Maksims Kvaša, kurš referēs par postpadomju telpas makroekonomikas riskiem un iespējām.

Lattelecom starptautiskā konference notiek jau piekto reizi un katru gadu pulcē arvien vairāk Latvijas uzņēmēju un arvien spožākus ārvalstu biznesa lektorus. Viens no konferences mērķiem ir veicināt diskusijas par valstij un sabiedrībai nozīmīgiem jautājumiem. Šogad konferencē tiks runāts par to, kā uzņēmējiem un valstij pārvarēt krīzi, kādu nākotni sola tehnoloģiju attīstība. Konferencē tiks skarts arī jautājums par Latvijas valsts konkurētspējas stratēģijas nepieciešamību un to, kā uzņēmēji šajā jautājumā spēj palīdzēt.

Lattelecom 5. starptautiskā konference notiks 21.oktobrī viesnīcā Radisson Blu Latvia, Elizabetes ielā 55, Rīgā.

Plašākai publikai konferenci būs iespēja vērot tiešraidē portālā apollo.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV