Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Milka" cienā rīdziniekus ar 1 tonnu šokolādes (+VIDEO)

Dāvids Štēbelis, 13.10.2010. 11:24

Rīgas ielās bez maksas pieejamo "Milka" šokolādi rīdzinieki un galvaspilsētas viesi oktobra pirmajās 10 dienās ir nobaudījuši vairāk nekā ½ tonnas (518 kg) jeb 51 800 mazo šokolādes tāfelīšu apjomā. Milka šokolādes stendi ir pieejami kopš 1. oktobra un šokolāde tajos būs atrodama līdz 24. oktobrim. Kopumā šokolādes mēneša laikā paredzēts cilvēkus Rīgas ielās pacienāt ar vairāk nekā 1 tonnu "Milka" šokolādes.
"Milka" cienā rīdziniekus ar 1 tonnu šokolādes (+VIDEO)

Galerijas:

Šokolādes mēnesi Rīgā īsteno Kraft Food sadarbībā ar mediju aģentūru Starcom, vides reklāmas kompāniju JCDecaux Latvija un radošo aģentūru Adell Taivas Ogilvy (Lietuva).

„"Milka" šokolāde ir pieejama piecos vides reklāmas stendos Rīgas ielās. Tos uzpilda vienreiz dienā, un parasti stendi tiek iztukšoti pāris stundu laikā. Šokolāde visātrāk tiek apēsta stendā 13. janvāra un Vaļņu ielu krustojumā, kā arī stendā Merķeļa un Krišjāņa Barona ielu krustojumā," skaidro mediju aģentūras Starcom projektu direktore Līga Keino. Vēl 3 šokolādes stendi atrodas: Brīvības ielā pie Rīgas modes ēkas, Krišjāņa Valdemāra ielā 20 un pie tirdzniecības centra Spice.

Šokolādes stends darbībā:

Starcom Latvijā ir ierindojusies starp radošākajām mediju aģentūrām, ko apliecina Starcom panākumi reklāmas festivālos Golden Drum un Golden Hammer. Starcom klientu vidū ir tādi pazīstami vārdi kā Balta, Coca-Cola, DT Mobile, GlaxoSmithKline, Kraft Foods, Lindex, Procter & Gamble, Rīgas Piensaimnieks, Samsung, Spilva.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV