Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

4. Piedzīvojumu festivāls „Trakais ceļojums mošķu un ērmu pasaulē" izziņo papildus ieejas laikus

Kristīne Runce, 15.10.2010. 10:15

Ņemot vērā lielo un mazo ceļotāju atsaucību, no šodienas, 15. oktobra, „Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās pieejamas biļetes uz papildus ieejas laikiem 4. piedzīvojumu festivālā „Trakais ceļojums mošķu un ērmu pasaulē". Festivāla organizatori papildina ieejas laikus, piedāvājot biļetes apmeklējumam arī uz plkst. 10:00 un plkst. 10:30.
4. Piedzīvojumu festivāls „Trakais ceļojums mošķu un ērmu pasaulē" izziņo papildus ieejas laikus

Jau ziņots, ka 31. oktobrī, Arēnā Rīga notiks 4. piedzīvojumu festivāls „Trakais ceļojums mošķu un ērmu pasaulē" . Šoreiz mazie ceļotāji dosies milzu piepūšamo atrakciju labirintā lai viesotos mošķu un ērmu pasaulē. Spoki? Velniņi un raganas? Baisās fejas un citi mošķi? Nebaidieties - ceļojums kopā ar ērmiem būs jautrs piedzīvojums. Festivāla Spoku pils labirintā dzīvo tikai visjautrākie, labākie un priecīgākie mošķīši un ērmiņi, kas kopā ar mazajiem un lielajiem ceļotājiem gatavos spocīgas lietas radošajās darbnīcās, ampelēsies piepūšamajās atrakcijās, palīdzēs atrast pareizo ceļu spocīgajā spoku pils kartē un kopā ar vismazākajiem no sirds izdauzīsies mazulīšu stūrīša atrakcijās. Galapunktā, katrs ceļotājs saņems „Mošķu un ērmu noslēpumu grāmatu" ar ērmīgiem faktiem un spocīgiem atjautīgiem uzdevumiem brīvajiem brīžiem.

Piedzīvojumu festivāli Arēnā Rīga kļuvuši par tradīciju. Pagājušā gada pavasarī piedzīvojumu festivāls „Ceļojums apkārt pasaulei" aicināja apceļot visus kontinentus, rudenī ikviens festivāla „Ceļojums kosmosā" apmeklētājs kļuva par kosmonautu un devās iepazīt Saules sistēmas lielās planētas, bet šī gada martā- trešajā piedzīvojumu festivālā „Ceļojums Zemūdens pasaulē"- Arēna Rīga pārtapa okeānu labirintā.

Piedzīvojumu festivāli - ceļojumi ir uzņēmuma UNTITLED oriģinālideja- visas norises tiek organizētas tā, lai festivāla apmeklētājs- mazais ceļotājs varētu aktīvi kustēties un darboties. Katrā festivālā darbojas tematiskas radošās darbnīcas, kurās atbilstoši savām spējām un interesēm katrs festivāla apmeklētājs var pagatavot ko interesantu un milzu atrakciju labirints, kurā ik reizes bērniem tiek nodrošinātas 20 dažādas aktivitātes. Galapunktā katrs ceļotājs saņem piemiņas balvu- grāmatu ar interesantiem faktiem un atjautīgiem uzdevumiem. Kā jaunums 3. piedzīvojumu festivālā pirmo reizi darbojās arī „Piedzīvojumu Atrakciju Parka" atrakcijas, nelielas izklaides rotaļas, kuras katrs var pagatavot mājās. Pašus mazākos festivāla apmeklētājus festivālā gaida Mazulīšu stūrītis.

Festivāla biļetes "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās tiek tirgotas uz dažādiem norises laikiem, lai novērstu rindu veidošanos pie atrakcijām un nodrošinātu patīkamu izklaidi ikvienam. Pieejamas gan individuālās gan ģimenes biļetes, par izdevīgākām cenām. 3. piedzīvojumu festivāla „Ceļojums Zemūdens pasaulē" apmeklētājiem, kas saglabājuši festivāla balvā „Zemūdens noslēpumu grāmatā" atrodamo kuponu, biļetes uz 4. piedzīvojumu festivālu pieejamas par īpašu - draugu cenu. Biļetes ar atlaidi var iegādāties arī „Lielo leļļu un talismanu gājiena" atlaižu kuponu īpašnieki un „Dino Zoo" Zelta karšu īpašnieki. Šie piedāvājums ir spēkā līdz brīdim, kad rezervēto biļešu limits būs izpirkts. Pasūtot festivāla T-kreklu portālā uzvelckreklu.lv, pasākuma apmeklējums ir bezmaksas. Plašāka informācija par festivāla norisi, biļešu cenām un akcijām pieejama festivāla mājaslapā www.festivals.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV