Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Rīgā notiks starptautisks festivāls „Eņģeļu Nedēļa"

Maksims Tjuļkins, 19.10.2010. 09:38

No 31. oktobra līdz 7. novembrim Rīgā notiks starptautisks festivāls „Eņģeļu Nedēļa". „Eņģeļu Nedēļa" ir kultūras - mākslas un garīgs pasākums, kas norisinās vairāk kā 10 Eiropas valstīs, piem., Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Vācijā, Rumānijā, Francijā, Itālijā. Šogad Starptautiskais festivāls „Eņģeļu Nedēļa" tiks pirmo reizi organizēts arī Rīgā.
Rīgā notiks starptautisks festivāls „Eņģeļu Nedēļa"

Festivāla svētku atklāšana notiks 31. oktobrī plkst. 17:00 koncertzālē „Vernisāža" (Tērbatas ielā 2a), kurā skatītāji varēs baudīt izrādi-koncertu „Stāsts par sirdi un eņģeļiem".

No 1. Līdz 7. novembrim festivāla ietvaros „NATHA Jogas Centra" zālē (Rīgā, Elizabetes ielā 91/93-6) notiks lekcijas, semināri, meditācijas: no 1. līdz 5. novembrim (pirmdiena-piektdiena) plkst. 19:00-20:30; no 6. līdz 7. novembrim (sestdiena-svētdiena) plkst. 16:00-17:30.
Starptautiskais Festivāls Eņģeļu Nedēļa vēlas būt kā garīga atbilde tādiem „svētkiem" kā Helovīni, kad tiek „sumināti" dēmoni, kritušie eņģeļi. Šī Festivāla mērķis ir nest prieku, gaismu un zināšanas visiem, kas intuitīvi jūt, ka Gaismas Eņģeļi tiešām pastāv un piedāvā mums savu palīdzību, aizsardzību un padomu, katru reizi, kad mēs ar ticību un atvērtu dvēseli viņiem to lūdzam.

Aicinām visus, kas tic labestības spēkam, kas vēlas ienest prieku un gaismu savā un citu dzīvē, kas ar sirdi un dvēseli ir gatavi atvērties, kas ir vērsti uz labāku, brīnišķīgāku, apgarotāku, vai vienkārši visus labestīgos un apzinīgos cilvēkus, pievienoties mums šajos īstajos svētkos. Atklājiet sev EņHYPERLINK "http://engelis.nathayoga.lv/engeli/mir%20angelov.html"ģHYPERLINK "http://engelis.nathayoga.lv/engeli/mir%20angelov.html"eļu pasauli!

Sīkākā informācija mājas lapā - httpHYPERLINK "http://engelis.nathayoga.lv/"://HYPERLINK "http://engelis.nathayoga.lv/"engHYPERLINK "http://engelis.nathayoga.lv/"eHYPERLINK "http://engelis.nathayoga.lv/"lisHYPERLINK "http://engelis.nathayoga.lv/".HYPERLINK "http://engelis.nathayoga.lv/"nathayogaHYPERLINK "http://engelis.nathayoga.lv/".HYPERLINK "http://engelis.nathayoga.lv/"lv, vai rakstot uz e-pastu - engelis@nathayoga.lv vai arī zvanot: 27-41-12-19.

Ieeja uz visiem festivāla pasākumiem ir bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV