Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ķieģeļu siena sabrūk pār vairākām automašīnām

Kristīne Martinsone, 19.10.2010. 11:12

Piektdienas, 15. oktobra rītā Rīgā, Pētersalas ielā 14 notika samērā rets negadījums, kad, uzgāžoties tuvumā esošajām automašīnām, sagruva ķieģeļu siena. Divām no cietušajām automašīnām ir apdrošināšanas sabiedrības „BALTA" KASKO apdrošināšana.
Ķieģeļu siena sabrūk pār vairākām automašīnām

Ierodoties negadījuma vietā, AAS „Balta" eksperti konstatēja, ka vienai no automašīnām priekšējā daļa atrodas zem ķieģeļu kaudzes un tā vairs nespēj piedalīties satiksmē, savukārt otra auto virsbūve bija smagi cietusi no krītošajiem ķieģeļiem. Izmantojot AAS „Balta" autopalīdzību, abas cietušās automašīnas tika nogādātas sadarbības partneru servisā.

Abi klienti jau negadījuma dienas rītā pieteica atlīdzību, un pašlaik AAS „BALTA" eksperti aprēķina nodarītos zaudējumus – tie varētu pārsniegt 10 000 latus.

„Pateicoties tam, ka klientiem bija iegādāta KASKO polise, kas atlīdzina zaudējumus, ko nodarījuši krītoši objekti, abiem klientam būs iespēja saņemt atlīdzību dažu dienu laikā pēc zaudējumu aprēķināšanas. Tomēr jāuzsver, ka šis ir ļoti rets gadījums. Visbiežāk šādus bojājumus automašīnām nodara krītoši koki. Kopumā no visiem pieteiktajiem KASKO negadījumiem vairāk kā 20 procenti ir saistīti ar dažādiem krītošiem priekšmetiem," skaidro AAS „Balta" Atlīdzību direktora vietnieks Ingus Savickis.

Pēc negadījuma apstākļu noskaidrošanas AAS „Balta" izskatīs iespēju vērsties ar regresa prasību pret ēkas apsaimniekotāju.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV