Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Iepriecini kādu vecu un vientuļu cilvēku – iesaki viņu apciemojumam

Dita Kļaviņa-Lauberte, 21.10.2010. 12:36

Merrild labdarības akcijas “Mēs Jūs atceramies”, kas visā Latvijā norisinās jau otro gadu, iecere ir sniegt vecajiem un vientuļajiem cilvēkiem sirds siltumu un uzmanību. Vecos un vientuļos cilvēkus visā Lavijā apciemos Latvijas Sarkanais Krusts. Merrild un Latvijas Sarkanais Krusts aicina – ja arī tev ir zināms kāds cilvēks jau gados, kuru reti kāds apciemo, sagādā viņam patīkamus mirkļus – iesaki viņu apciemojumam.

Tas ir pavisam vienkārši www.merrildlabdariba.lv uzklikšķini uz Ieteikt vecīti, aizpildi anketu un Latvijas Sarkanais Krusts kopā ar Merrild kafiju laikā no 1.novembra līdz 31.decembrim dosies viņu apciemot.

Iepēja Ieteikt vecīti ir Merrild labdarības akcija "Mēs Jūs atceramies!" sastāvdaļa, kas šogad tiek piedāvāta pirmo reizi. Akcija "Mēs Jūs atceramies" notiek no 6. oktobra līdz 1. decembrim visā Latvijā jau otro gadu. Akcijā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs gan iegādājoties Merrild kafiju, gan apciemojot vientuļos, vecos kaimiņus vai paziņas, gan piedaloties fotokonkursā sociālajā tīklā www.draugiem.lv/merrild.

Pērn, pateicoties iedzīvotāju atsaucībai, pavisam tika apciemoti vairāk kā 10 tūkstoši veco cilvēku visā Latvijā. Šogad divu nedēļu laikā kopš akcijas sākuma ir savāktas 301 788 kafijas tasītes, un tas nozīmē, ka šobrīd jau ir zināms, ka tiks apciemoti 7545 vecie un vientuļie cilvēki. Sirmgalvju apciemojumi visā Latvijā akcijas ietvaros sāksies pēc 1. novembra.

Vairāk par akciju lasiet www.merrildlabdariba.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV