Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Juglas suņu patversmei saziedots 830 latu

Agnija Greiziņa, 25.10.2010. 17:15

Pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā labdarības suņu izstādē BIG Match Show bez mājām palikušajiem dzīvniekiem tika savākti 830 lati, kurus Juglas suņu patversme plāno izlietot, lai uzlabotu dzīvnieku dzīves apstākļus un iegādātos sanitārās iekārtas, pārceļoties uz jaunām telpām.
Juglas suņu patversmei saziedots 830 latu

Kopumā labdarības suņu izstādē BIG Match Show piedalījās vairāk nekā 100 gan šķirnes, gan bezšķirnes suņu un viņu saimnieki. Konkursos un sacensībās viņus atbalstīja vairāk nekā 400 draugu, līdzjutēju un apmeklētāju. Kopējie izstādes ieņēmumi no dalības maksas un apmeklētāju ziedojumiem sastāda 830 latus, ko izstādes organizatori BIGBANK un Dzīvnieku Aizsardzības Grupa, kā arī izstādes patroneses Diāna un Simona Kubasovas nodos Juglas suņu patversmei.

Kā jau iepriekš atzina Dzīvnieku Aizsardzības Grupas vadītāja Astrīdas Kārkliņa: „Juglas suņu patversmei ir ļoti nepieciešamas jaunas dezinfekcijas lampas, kas aizsargā telpas no dažādām baktērijām un baciļiem, un būri suņu pārvadāšanai un turēšanai. Tas uzlabotu dzīves apstākļus dzīvniekiem, kas laiku pavada patversmē, gaidot savus jaunos saimniekus."

„Mēs izsakām lielu pateicību visiem, kas piedalījās pasākumā, ar savu dalību atbalstot bez mājām palikušos dzīvniekus," savu pateicību izstādes dalībniekiem un apmeklētājiem sacensību organizatoru vārdā pauž BIGBANK Latvijas filiāles vadītājs Juris Pūce .

BIG Match Show, kas šogad notika visās trīs Baltijas valstīs, ir lielākā ikgadējā suņu labdarības izstāde Baltijā, kuras mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību pamesto dzīvnieku problēmai, tās risināšanas iespējām un atbalstīt klaiņojošo dzīvnieku patversmes. Pasākumu organizēja BIGBANK AS sadarbībā ar Baltijas suņu aizsardzības biedrībām. Šogad BIG Match Show Igaunijā notika sesto reizi, Latvijā – otro reizi, bet Lietuvā – pirmo reizi. BIG Match Show Latvijā organizēja BIGBANK sadarbībā ar Juglas Dzīvnieku Aizsardzības Grupu.

Skaties arī:
http://www.youtube.com/watch?v=rxr1GaKhKAE
http://foto.delfi.lv/album/66009/
www.bigmatchshow.lv
Vairāk par BIGBANK lasi www.bigbank.lv, facebook: BIGBANK.Latvija.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV