Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pašvaldības policijas videokonta skatījumu skaits pārsniedz vienu miljonu

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 27.10.2010. 14:46

Kopš 2009.gada jūlija, kad Rīgas Pašvaldības policija (RPP) informācijas sniegšanai interneta vidē izveidoja savu kontu Youtube.com kanālā, konta apmeklējumu skaits pārsniedzis vienu miljonu.

„Videofailu vietnes Youtube konts tika izveidots prevencijas nolūkā, lai informētu sabiedrību par policijas ikdienas darbu," skaidro RPP priekšnieks Jānis Geduševs. „Šobrīd jaunais medijs guvis atsaucību gan no plašsaziņas līdzekļiem, gan sabiedrības kopumā. Turklāt jāsecina, ka videofailu vietnes popularitāte devusi zināmu artavu arī sabiedriskās kārtības nodrošināšanā. Ar Youtube kanāla palīdzību cilvēki ir ievērojuši, ka, piemēram, stratēģiski svarīgas pilsētas vietas ar videokameru starpniecību uzrauga RPP Videonovērošanas centra darbinieki, kas, protams, pozitīvi ietekmē sabiedrisko kārtību."

Kopš 2009.gada 24.jūlija, kad izveidots un aktivizēts Youtube RPP konts, Youtube kanālā publicētas 72 īsfilmas, kuras skatītas jau vairāk kā miljons reižu. Ja vēl 2009.gada decembra beigās RPP konts bija skatīts 260 000 reižu, tad nedaudz vairāk kā gada laikā interneta vietnes popularitāte augusi četras reizes, kas liecina par sabiedrības ieinteresētību Pašvaldības policijas darbā. RPP Youtube.com kontam šobrīd ir 389 sekotāji, tostarp arī mediju pārstāvji, kuriem RPP konts ir vērtīgs aktuālās informācijas ieguves avots. Līdz ar RPP konta apmeklētību un atpazīstamību Youtube kanālā, audzis arī RPP mājas lapas http://rpp.riga.lv apmeklētāju skaits.

RPP Youtube kontu var aplūkot http://www.youtube.com/user/RigasPP.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV