Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgā turpina darbu četras zupas virtuves

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 27.10.2010. 14:50

Rīgā turpina darbu četras zupas virtuves, kuras līdzfinansē Rīgas dome (kopumā 800 porcijas dienā piecas reizes nedēļā).

Virtuves atrodas Āgenskalna tirgus rajonā skvērā starp Mazo Nometņu ielu un Zeļļu ielu, strādā darba dienās no pulkst. 12 līdz 13; Čiekurkalna tirgū (Ropažu ielā 70), strādā darba dienās no pulksten 13 līdz 14; Krišjāņa Barona iela 56, strādā katru dienu, izņemot svētdienas no pulksten 9 līdz 11:00; Dienas centrā bezpajumtniekiem un maznodrošinātajiem (Katoļu ielā 57), strādā katru darba dienu no pulksten 13 līdz 15 (pusdienas saņem tie klienti, kuri piedalās Dienas centra nodarbībās un veic līdzdarbības pienākumus. No 1. līdz 26. oktobrim visās zupas virtuvēs kopā ir izdalītas 17 057 porcijas.

No ceturtdienas, 28. oktobra, uz laiku tiek pārtraukta siltā ēdiena izdales vietu darbība Mazā Krasta ielā 3 un Mārtiņa ielā 73. Mēnesi Rīgā Daugavas labajā un kreisajā krastā darbojās siltā ēdiena izdales vietas tiem rīdziniekiem, kuri saņēma atbalstu sociālā drošības tīkla ietvaros labklājības un veselības jomā, t. sk. ģimenēm ar bērniem, pensionāriem un bezdarbniekiem. Pilotprojekts tika uzsākts 27. septembrī un tā pirmais etaps noslēdzas 27. oktobrī. Kopējais projekta ietvaros izdalītais porciju skaits ir 20 618, un tam izlietoti 20 000 latu. Rīgas domes Labklājības departaments, izvērtējot pilotprojekta izpildes gaitu un pieprasījumu pēc šāda veida pakalpojuma, secināja, ka ēdiena izdales vietās Mārtiņa ielā 3 un Mazā Krasta ielā 73 minētais pakalpojums ir pieprasīts no mazaizsargāto iedzīvotāju puses. Lai turpinātu šo projektu, ir izsludināts jauns iepirkums „Ēdiena piegāde un izdalīšana personām, kuras saņem atbalstu Sociālā drošības tīkla stratēģijas ietvaros labklājības un veselības jomā", 28. oktobrī noslēgsies piedāvājumu iesniegšanas termiņš. Informācija par siltā ēdiena izdales darbības atsākšanos, izdales vietu adresēm un darbības laikiem tiks izplatīta atsevišķi. Papildu informācija: www.ld.riga.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV