Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„RĪGA VIENO" pasākuma ietvaros Latvijas Sarkanais Krusts aicina ziedot ziemas apģērbu

Gita Gereiša, 27.10.2010. 15:08

Ceturtdien, 28. oktobrī, publiskā pasākuma „RĪGA VIENO: Cilvēki. Iespējas. Atbalsts" laikā Latvijas Sarkanais Krusts (LSK) aicina iesaistīties un ziedot ziemai nepieciešamo apģērbu – šalles, cepures, cimdus un zeķes.

Pasākuma laikā, kas norisināsies Dzelzceļa stacijā un tirdzniecības centra ORIGO telpās, Latvijas Sarkanā Krusta informācijas stendā būs iespēja ziedot ziemas apģērbu. Kā norāda Valdis Nagobads, Latvijas Sarkanā Krusta direktors un Eiropas gada (2010) labas gribas vēstnieks, tad nenoliedzami apģērbs ziemā ir ļoti būtiska palīdzība, ar ko nepieciešams nodrošināt ģimenes. „LSK nodaļās labprāt šāda veida palīdzību, gatavojoties ziemai, turpināsim pieņemt arī turpmāk. Šī pasākuma ietvaros tā ir praktiska palīdzības sniegšana, kurai aicinātu atsaukties ikvienu – kas var atnest zeķu pāri, kas cimdus – tie, līdz ar labām domām, sildīs vairāk."

Pasākuma norises laiks no 12.00 līdz 19.00. Dienas gaitā darbosies vairāk nekā 10 informatīvie stendi, kuros būs pieejama informācija par palīdzības atbalsta iespējām grūtībās nonākušiem cilvēkiem un palīdzības sniegšanas iespējām tiem, kuri gatavi sniegt atbalstu. Uz skatuves visas dienas garumā uzstāsies atpazīstami mākslinieki - Astr'o'nout, Ieva Kerēvica, Gain fast, Zane Dombrovska u.c. - un priekšnesumus sniegs arī bērni no SOS ciematiņa Valmierā, sieviešu ar īpašām vajadzībām biedrības „Aspazija" dalībnieces, bērni no Strazdumuižas neredzīgo skolas, pensionāru ansamblis u.c.

Pasākums tiek īstenots ar Eiropas Komisijas atbalstu Eiropas gada (2010) cīņai pret nabadzību un sociālo atstumtību ietvaros. Paldies pasākuma atbalstītājiem: Eiropas Komisijas pārstāvniecībai Latvijā, Rīgas Domei, Latvijas Dzelzceļam, tirdzniecības centram ORIGO. Kā arī informatīvajiem atbalstītājiem: Latvijas Avīzei, Telegraf, delfi.lv un Latvijas Radio.

Sīkāka informācija un pasākuma programma pieejama: http://lm.gov.lv/text/1662 vai www.2010againstpoverty.eu

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV