Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Rīgā notiks lielā bērnu Ratiņu parāde

Ligita Brodiņa, 28.10.2010. 09:39

Pirmo reizi Rīgā 31.oktobrī jaunā tirdzniecības centra „Galleria Riga" pirmajā stāvā notiks lielā bērnu Ratiņu parāde. Ratiņu parādes dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija notiks no plkst. 11:30. Starts plkst. 12:00. Pieteikšanās Ratiņu parādei notiek portālā www.maminuklubs.lv līdz 29.oktobrim, aizpildot anketu.
Rīgā notiks lielā bērnu Ratiņu parāde

Ratiņu parāde ir „Māmiņu klubs" tradīcija, kas dalībniekus un līdzjutējus pārsteidz ar krāšņiem ratu rotājumiem un vēlreiz liek pārliecināties, ka vecāku radošajai izdomai nav robežu. Līdz šim Māmiņu klubs šādus pasākumus rīkojis Rēzeknē, Daugavpilī un Cēsīs pēc vecāku ierosinājuma un izvērties par krāšņu karnevālu. Piedalīties Rīgas lielajā Ratiņu parādē aicināta ikviena ģimeni, kuras īpašumā ir bērnu ratiņi.

Piedalīties iespējams arī ar leļļu ratiem, ko mazulis kopā ar vecākiem izdekorējis, jo konkursā būs nominācija arī leļļu ratu kategorijā. Galvenais nosacījums — dalībniekiem jāierodas uz parādi, attiecīgi izdaiļojot un ar izdomu noformējot un pārvēršot savu bērnu ratiņus. Kādam tā būs pasaku kariete, citam - stilizēts kosmiskais kuģis. Visu izšķirs dalībnieku fantāzija, uzdrošināšanās un ģimeņu kopīgā darba rezultāts. Vērot pasākuma norisi aicināts ikviens interesents. Pasākumā gaidīti gan rīdzinieki, gan ģimenes no citām Latvijas pilsētām.

Reģistrācijas laikā no plkst. 11:30 – 12:00 katram gājiena dalībniekam tiks piešķirts kārtas numurs, lai vēlāk apbalvošanā, kas sāksies plkst. 14:00, žūrija izvēlētos oriģinālāko un skaistāk noformēto ratiņu autorus un tos apbalvotu. Bērnu transportu līdzekļus žūrija vērtēs trīs kategorijās: jaundzimušo ratu, sēžamo ratu un bērnu rotaļu ratu kategorijā.

Ģimenes sacentīsies arī par simpātiju balvām no Galleria Riga bērnu preču veikaliem, kas izvēlēsies savu simpātiju, kam pasniegt īpašu balvu. Balvas dalībniekiem būs arī no Māmiņu kluba lieldrauga „Huggies", kas katram ratu īpašniekam dāvinās Huggies autiņbiksītes. Pēc lielās Ratiņu parādes, visiem dalībniekiem būs iespēja doties uz tirdzniecības centra 7.stāvu, kur dalībniekus priecēs mazo talantu koncerti un svētku cienasts.

Šī būs pirmā Ratiņu parāde Rīgā - sirsnīgs, ģimenisks un pozitīvām emocijām pilns pasākums! Pasākuma vadītāja būs Māmiņu Kluba redaktore Kristīne Virsnīte. Pēc ratiņu parādes skatītājus un dalībniekus priecēs aizkustinošs mazo talantu koncerts, kurā katrs no tiem izpildīs divas dziesmas. Jautra atmosfēra, mūzika un bērnu smiekli – to visu redzēsim un dzirdēsim jau šosvētdien Galleria Riga.

„Ratiņu parādes ideja radusies „Māmiņu klubs" māmiņām no Latgales, kur vasarā šie organizētie pasākumi izvērtās pilsētas svētku pasākumu līmenī un guva milzīgu atsaucību gan dalībnieku, gan svētku apmeklētāju vidū, tāpēc „aicinu vecākus un bērnus gatavot kreatīvus ratu dekorus, lai pasākumā pārsteigtu ne tikai sevi, bet arī citus parādes dalībniekus. Pasākums noteikti būs interesants gan tā dalībniekiem, gan skatītājiem, tāpēc aicināta ir ikviena ģimene arī ar lielākiem bērniem", stāsta „Māmiņu klubs" vadītāja Sandija Salaka.

Par „Māmiņu klubs"

Māmiņu klubs ir esošo un topošo vecāku apvienība un TV raidījums kanālā TV3 latviešu, lietuviešu un krievu valodās un interneta portāls www.maminuklubs.lv Baltijas valstīs. Māmiņu klubs apvieno vairāk nekā 50 000 jauno ģimeņu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV