Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Jau šosvētdien Arēnā Rīga notiks ceturtais piedzīvojumu festivāls "Trakais ceļojums mošķu un ērmu pasaulē"

Kristīne Runce, 28.10.2010. 09:51

Jau šosvētdien, 31. oktobrī, Arēnā Rīga notiks ceturtais piedzīvojumu festivāls "Trakais ceļojums mošķu un ērmu pasaulē". Festivāla programmā iekļauts ne tikai milzu labirints ar vienpadsmit lielformāta piepūšamajām atrakcijām, mazulīšu stūrītis un izstādes, bet arī pasaku lasīšanas stūrītis, zīmēšanas, spoku masku veidošanas, mošķīšu gatavošanas, rūķu māju apgleznošanas darbnīcas. Festivāla darbosies Piedzīvojumu atrakciju parka spēles un katrs pasākuma apmeklētājs dāvanā saņems "Mošķu un Ērmu Noslēpumu grāmatu" ar interesantiem faktiem un atjautīgiem uzdevumiem brīvajiem brīžiem. Festivāla auditorija ir vecākā pirmskolas vecuma un skolas vecuma bērni ar vecākiem.
Jau šosvētdien Arēnā Rīga notiks ceturtais piedzīvojumu festivāls "Trakais ceļojums mošķu un ērmu pasaulē"

Šoreiz piedzīvojumu festivālā ceļotājus gaida mošķu un ērmu tēmai veltīts labirints - arī visas piepūšamās atrakcijas, kas būs jāapmeklē labirintā lai savāktu zīmodziņus īpašajā labirinta kartē, būs veltītas spoku tematikai. Atrakcijās un šķēršļu joslās varēs doties gan mazi, gan lieli, jautrībai vecuma ierobežojuma nav! Svētdien Arēnā Rīga visus gaidīs lielākās un jautrākās piepūšamās atrakcijas no "LGK atrakcijas" - "Pitons", "Kuģis", "Tilti". "Ķīnas mūris", "Meža Taka", "Ēģipte", "118", "Lācis", "Inkvizīcija", "Dino parks" un citas. Atrakciju kopējais izmērs pārsniegs 700 kvadrātmetrus!

Piedzīvojumu festivāli Arēnā Rīga kļuvuši par tradīciju. Pagājušā gada pavasarī piedzīvojumu festivāls „Ceļojums apkārt pasaulei" aicināja apceļot visus kontinentus, rudenī ikviens festivāla „Ceļojums kosmosā" apmeklētājs kļuva par kosmonautu un devās iepazīt Saules sistēmas lielās planētas, bet šī gada martā- trešajā piedzīvojumu festivālā „Ceļojums Zemūdens pasaulē"- Arēna Rīga pārtapa okeānu labirintā.

Piedzīvojumu festivāli- ceļojumi ir uzņēmuma UNTITLED oriģinālideja- visas norises tiek organizētas tā, lai festivāla apmeklētājs- mazais ceļotājs varētu aktīvi kustēties un darboties. Katrā festivālā darbojas tematiskas radošās darbnīcas, kurās atbilstoši savām spējām un interesēm katrs festivāla apmeklētājs var pagatavot ko interesantu un milzu atrakciju labirints, kurā ik reizes bērniem tiek nodrošinātas 20 dažādas aktivitātes. Galapunktā katrs ceļotājs saņem piemiņas balvu- grāmatu ar interesantiem faktiem un atjautīgiem uzdevumiem. Kā jaunums 3. piedzīvojumu festivālā pirmo reizi darbojās arī „Piedzīvojumu Atrakciju Parka" atrakcijas, nelielas izklaides rotaļas, kuras katrs var pagatavot mājās. Pašus mazākos festivāla apmeklētājus festivālā gaida Mazulīšu stūrītis.

Festivāla biļetes "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās tiek tirgotas uz dažādiem norises laikiem, lai novērstu rindu veidošanos pie atrakcijām un nodrošinātu patīkamu izklaidi ikvienam. Iepriekšpārdošanā pieejamas gan individuālās, gan ģimenes biļetes, par izdevīgākām cenām. Pasākuma norises dienā Arēnas Rīgas kasē biļetes cena būs 6,00 Ls, bet grupu un atlaižu biļetes pieejamas nebūs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV