Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ātruma cilts hallē notiks pirmais moto lietu tirgus

Ātruma cilts kartinga halle, 28.10.2010. 19:47

Šo sestdien, 30. oktobrī, Ātruma cilts kartinga hallē būs pirmais moto lietu tirgus.

Pārcilājiet garāžu un ieskatieties pažobelēs, varbūt tur atradīsiet krāmus, kas pašam neder, bet cits būs priecīgs par ieguvumu. Lai manta noder, nevis piesārņo apkārtējo vidi!

Pārdos, pirks un mainīs visu! Tirgus placī būs ko darīt baiku, čoperu, tūrisma un sporta moču īpašniekiem, kas zina – varbūt sen meklētas detaļas atradīs arī mopēdu Gauja un motociklu Jawa īpašnieki.

Tirgus placī solījuši ierasties arī moto amatu pratēji – varēs sarunāt tūningu jaunam motociklam vai restaurāciju jau padzīvojušam.

Andelēšanās sāksies 9:00, beigsies – 16:00 vai tad, kad viss būs iztirgots un iemainīts. Vairāk informācijas www.grandswap.com.

Kad acis būs nogurušas no skatīšanās un rokas – no aptaustīšanas, tad baterijas uzlādēt varēs kartinga halles restorānā. Tur būs īpašais piedāvājums. Ja jaudas būs vairāk, pēc plkst. 16:00 varēs izgāzt ar kartingiem trasē.

Tiekamies Ātruma cilts kartinga hallē Mežciemā, S.Eizenšteina ielā 2. Negaidi sestdienu, nāc tūliņ! Te pulcējas visi, kam benzīns asinīs riņķo.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV