Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Cēsnieki pulcēsies uz idejuTalku

Daiga Janševska, 01.11.2010. 09:48

Pilsētas svētki notiek tad, kad ikviens cēsnieks jūt gaidīšanas un piedalīšanās prieku. Ir vēl daudz nesadzirdētu un nerealizētu ideju, kuras varētu īstenos Cēsu pilsētas svētkos 2011.
Cēsnieki pulcēsies uz idejuTalku

Tāpēc Cēsu jaunieši, vecāki un pensionāri, lielāki vai mazāki uzņēmēji, sabiedriskie aktīvisti, mākslas un kultūras cilvēki, sportisti un vienkārši labi cilvēki, tiek aicināti piedalīties Cēsu pilsētas svētku 2011 idejuTalkā 4.novembrī plkst.17:30 Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas telpās, 1.stāvā (Lielā Katrīnas iela 2, pie Rožu laukuma).

idejuTalka tiek organizēta ar mērķi, iesaistot cēsniekus, meklēt neparastas idejas nākamajiem pilsētas svētkiem, palīdzēt māksliniekiem atrast netradicionālas telpas savām aktivitātēm, uzņēmējiem – rast jaunus impulsus savas darbības attīstīšanai, pensionāriem – justies vajadzīgiem un novērtētiem, skolēniem – dot iespēju apliecināt sevi. Ikvienam līdzdarboties un svinēt savus svētkus labāk kā jebkad!

Viena no pasākuma iniciatorēm, Cēsu Kultūras centra nodaļas vadītāja Ruta Krastiņa uzsver, ka pilsētas svētkos redzamo kopības sajūtu var vairot un stiprināt ar kopīgiem, labiem un mērķtiecīgiem darbiem, un pilsētas svētku būtība ir ne tikai „pilsēta pilsētniekiem", bet arī „pilsētnieki pilsētai". „Kad esam priecīgi un pacilāti, gribam darīt labu. Kad darām labu, esam priecīgi un pacilāti. Laiks prieka enerģiju ieguldīt konkrētos darbos un vairot prieku ikvienā darbojoties. Mēs, pilsētas svētku ilggadīgie organizatori, esam pārliecināti, ka pilsētas svētki ir kas vairāk par kopīgu prieku. Ka pilsētas svētkos redzamo kopības sajūtu var vairot un stiprināt ar kopīgiem, labiem un mērķtiecīgiem darbiem," par svētku veiksmīgu koncepcijas veidošanu saka Cēsu Kultūras centra nodaļas vadītāja Ruta Krastiņa.

idejuTalka ir pasākumu kustība, kas aicina sadarboties un radīt pārmaiņas pašu spēkiem. Vairāk par idejuTalku www.idejutalka.lv

idejuTalku rīko un atbalsta Cēsu novada pašvaldība, pašvaldības aģentūra „Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs", Vidzemes Inovāciju un uzņēmējdarbības centrs, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija.

idejuTalka tiek organizēta īstenojot projektu "Vidzemes Inovāciju un uzņēmējdarbības centrs", kuru līdzfinansē EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV