Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Radio SWH" ētera personības tiešraidē un aiz letes Rīgas Centrāltirgū

„Radio SWH" pašreklāmas daļa, 01.11.2010. 11:24

Otrdien, 2. novembrī, Rīgas Centrāltirgus 80 gadu jubilejas svinības „Radio SWH" ēterā tiks svinētas ar īpašu programmu „Radio aktīvā tirgus diena" no atjaunotā Sakņu paviljona dzīvās ētera studijas. Ufo, Fredis, Normunds Rutulis, Intars Busulis, Artis Dvarionas, kā arī īpašie viesi darbosies ēterā un sniegs priekšnesumus uz skatuves.
„Radio SWH" ētera personības tiešraidē un aiz letes Rīgas Centrāltirgū

Tirgus rītu ievadīs „BB brokastis", baudot uz vietas pagatavotas brokastis, garšojot un slavējot labumus, kas pieejami tirgū. Īpaši stāsti un kavēšanās atmiņās.

No pl. 11:00 apsveikumu raidījums „Metam gaisā" sveiks ilggadējos tirgus darbiniekus un viņu izvēlētās dziesmas skanēs dzīvajā - N. Jakušonoka un muzikālās apvienības „2old babies" izpildījumā.

Dienas vidū „Radio SWH" ētera studijā Centrāltirgū saimniekos Normunds Rutulis, kā arī uz skatuves klātesošos un klausītājus uzmundrinās grupa „Double Faced Eels" un regeja mūzika „Stereo salas" izpildījumā. „Radio SWH" ēterā tiks pasludināta Tirgus vēstures muzeja atklāšana – tā veidošanā tiks aicināti piedalīties arī klausītāji, tirgotāji un tirgus darbinieki dāvinot muzejam relikvijas un priekšmetus, saistītus ar tirgus vēsturi. „Dienasvidus" programmu noslēgs Intara Busuļa īsskoncerts.

No pl. 16:00 līdz pl. 19:00 „Radio SWH" ēterā klausītājus uzrunās Intars Busulis. Studijā viesosies dažādi ciemiņi – slaveni pašmāju pavāri, restorānu īpašnieki, tirgus pārdevēji u.c. Šajās stundās uz skatuves notiks grupu „Tā tā tā" un „Astro'n'out" akustiski priekšnesumi.
Dzīvā ētera studija Sakņu paviljonā darbu beigs pl.20:00, kad izskanēs Ufo autorraidījums „RadiOS" - vienkārši par sarežģīto.

Visas dienas garumā aicināsim tirgotājus un pircējus piepildīt Radio SWH Dāsno oranžo laivu ar labumiem, kas būtu nepieciešami grūtībās nonākušām ģimenēm projekta Ziedot.lv ietvaros.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV