Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Dzīvnieku patversme "Ulubele" aicina ciemos

Ulubeles komanda, 04.11.2010. 14:12

Svētdien, 7. novembrī, no plkst. 12:00 līdz 15:00 dzīvnieku patversmē "Ulubele" kampaņas "Sasildi mani" ietvaros notiek pasākums visiem tiem, kam patīk dzīvnieki un kas ir gatavi tiem palīdzēt arī šajā drēgnajā rudenī.

Patversmes apciemotāji varēs ne tikai dzirdēt daudz jauna par mazajiem četrkājainajiem draugiem, bet arī paši viņus izstaidzināt un apmīļot. Pasākumu atklās "Ulubeles" vadītāja Inga Rēvelniece, kura visus klātesošos iepazīstinās ar patversmes iemītniekiem, viņu ikdienas dzīvi, priekiem un bēdām. Speciāli šim pasākumam sagatavots kinoloģes Vladas Akimovas šovs ar dresūras paraugdemonstrējumiem un praktiski noderīgiem padomiem dzīvnieku audzināšanā. Iesildoties ar tēju vai kafiju, viesi varēs palīdzēt darbiniekiem ikdienas solī.

Pasākumā paredzēta arī talka, kuras laikā sakopsim patversmes teritoriju, sakārtosim šķūnī iepriekšējās akcijas atbalstītāju saziedotās mantas. Ierodoties uz Līču patversmi, lūgums nodrošināt sevi ar praktisku, ērtu apģērbu, darba cimdiem un ūdensnecaurlaidīgiem apaviem, ko nav žēl arī nedaudz notraipīt.

Pasākuma „Sasildi mani" apmeklējums ir bez maksas, tomēr, ja ir iespēja uzdāvināt kādu brezenta pavadu suņu staidzināšanai, rotaļlietu suņiem vai kaķiem, paņemt līdzi kādu īpašu gardumu (konservus vai sausos žāvējumus) – iemītnieki būs divtik priecīgi. Dzīvnieku barošana notiek darbinieku uzraudzībā.

„„Tu esi atbildīgs par to, ko esi pieradinājis"- šie vārdi bijuši aktuāli vienmēr. Patversme ir pajumte un īslaicīga pietura, bet visvairāk pieradinātajam dzīvniekam vajadzīgs pastāvīgs cilvēka sirds siltums," tā patversmes vadītāja Inga Rēvelniece. „Tāpēc mēs atveram savas durvis visiem, kurus interesē patversmes ikdiena un tās mazo iemītnieku dzīvesstāsti. Katra cilvēka dalība pasākumā „Sasildi mani" jau ir mazs labais darbs un interesants izziņas pasākums ikvienam."

Dzīvnieku patversme „Ulubele" atgādina, ka atrodas Rīgas rajona Stopiņu novada apdzīvotā vietā Līči, 800 m no šosejas, mežā – saukta arī par Līču patversmi. Iebraucot Līčos, šosejas malā ir norāde „Rīgas pilsētas dzīvnieku patversme", pēc kuras to iespējams atrast.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV