Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Noskaidroti atklāto sacensību lidmodelismā uzvarētāji

Mārīte Lempa, 05.11.2010. 11:48

30. oktobrī Aviācijas centrā „Spilve" notika Atklātās Rīgas pilsētas skolēnu sacensības lidmodelismā H-600 un F-3-K modeļu klasēs. Sacensībās piedalījās 11 komandas no Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Cēsīm, Mazsalacas, Saldus, Preiļiem, Tukuma un Daugavpils - kopumā 107 dalībnieki.
Noskaidroti atklāto sacensību lidmodelismā uzvarētāji

Komandu vērtējumā H – 600 modeļu klasē uzvarēja Mazsalacas vidusskolas komanda, 2. vietu izcīnīja Valmieras JC „Vinda" komanda, bet trešajā – ierindojās Cēsu BJC.

F-3-K modeļu klasē senioriem 1. vieta Sergejam Timofejevam no „ Nākotnes", 2. vieta Aleksandram Ščerbatiham – startēja individuāli, 3. vieta Laurim Pumpuram no TJN „Annas 2". Junioru klasē 1. vieta Mārim Brakovskim no TJN „Annas 2", 2. vieta Oskaram Raudiņam (TJN „Annas 2") un 3. vieta Robertam Brastiņam (TJN „Annas 2").

Sacensības šogad norisinājās jau 15. gadu un kā ierasts notika trijās vecuma grupās – līdz 12 gadiem, līdz 14 gadiem, līdz 18 gadiem. Dalībnieki, kas vecāki par 18 gadiem, startēja individuāli. Sacensību organizētājus šogad priecēja lielais jauno dalībnieku skaits.

Sacensības organizēja: Tehniskās jaunrades nams "Annas 2"

Atbalstīja: Rīgas Domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments

Vairāk: www.tjn.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV