Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kultūras ministre vienojas ar biedrību "Laiks kultūrai" par sadarbību budžeta veidošanā

Andris Saulītis, 05.11.2010. 14:18

Šodien, 5.novembrī, kultūras ministre Sarmīte Ēlerte (Vienotība) vienojās ar biedrību "Laiks kultūrai" par sadarbību nākamā gada budžeta veidošanā. Tikšanās laikā panākta vienošanās, ka biedrība deleģēs pārstāvi sanāksmēs, kurās tiks apspriests kultūras nozares nākamā gada finansējums.

Biedrībā "Laiks kultūrai" darbojas Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas vadītājs Juris Dambis, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce, Latvijas Mākslas akadēmijas rektors Aleksejs Naumovs, Valmieras Drāmas teātra direktore Evita Sniedze, Valsts Kultūrkapitāla fonda direktors Edgars Vērpe, Latvijas Nacionālās bibliotēkas direktors Andris Vilks un Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars.

Savā pirmā darbības nedēļā S.Ēlerte tiekas ar organizācijām, kuras valdības veidošanas procesā izteica ierosinājumus un viedokli par kultūras nozares tālāko attīstību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV