Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pašā Rīgas centrā notiks Ziemassvētku tirgus

Līga Popova, 09.11.2010. 11:56

Laikā no 29.novembra līdz 30.decembrim, līdzās tradicionālajām Ziemassvētku tirdzniecības norises vietām, Rīgā darbu uzsāks „Mildas Ziemassvētku tirdziņš", kurš atrodas blakus Centrālajai stacijai.
Pašā Rīgas centrā notiks Ziemassvētku tirgus

Tirgus atradīsies „Mildas tirdziņa" teritorijā (E.Birznieka-Upīša, Elizabetes un Satekles ielu stūrī) un piedāvās vietējo pārtikas ražotāju preces, kā arī amatnieku, floristu un citu amatu meistaru sarūpēto produkciju.

„Mildas Ziemassvētku tirdziņā" ikviens varēs atrast mīļu, ar sirsnību gatavotu ziemassvētku dāvanu saviem tuvajiem. Šeit būs pieejami adventa vainagi un svētku dekori īpašai atmosfēras radīšanai ikvienā dzīves vietā. Tirdziņa teritorijā esošie veikaliņi piedāvās visplašāko pārtikas produktu klāstu svētku galdam, kā arī iepriecinās ar pievilcīgām cenām. Tirdziņa viesus priecēs izpušķota svētku egle, tur katru dienu varēs nobaudīt karstos dzērienus un piedalīties piparkūku darbnīcā.

„Mildas Ziemassvētku tirdziņš" būs atvērts katru darba dienu no 14.00. – 20.00., brīvdienās no 12.00.-18.00.

„Mildas Ziemassvētku tirdziņa" atbalstītājiem un apmeklētājiem būs iespēja paveikt kādu labu darbu un ziedot līdzekļus Liepājas pilsētas domes sociālā dienesta bērnu nama Jauniešu istabas remontam. Minētais bērnu nams jau saņēmis Mildas tirdziņa ziedojumu Ls1000 apmērā, par ko nopirktas jaunas gultiņas.

Ziemassvētku laikā pašam „Mildas tirdziņam" apritēs pus gads un šajā laikā E.Birznieka-Upīša un Elizabetes ielas stūris pārvērties par pastāvīgu iepirkšanās vietu rīdziniekiem un pilsētas viesiem, kur gaumīgās tirdzniecības vietās iespējams iegādāties kvalitatīvu Latvijā ražotu pārtiku un citus izstrādājumus.

Mildas tirdziņā savu produkciju piedāvā 37 dažādu nozaru uzņēmumi, starp tiem tādi Latvijā labi zināmi ražotāji kā „Daugava", maizes ceptuve „Lāči", „Trikātas siers", „Rēzeknes gaļas kombināts", „Milda", „Ķekavas broileri", „Saldus pārtikas kombināts", „Ragaciema zivis" u.c. Kopējā tirgus teritorija sastāda 1600m2 un tas nodrošina darba vietas 150 strādājošajiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV