Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Valsts svētkos tiešraides nodrošinās Latvijas Televīzija

Ieviņa Ancena, 15.11.2010. 16:23

Tuvojoties Latvijas valsts dzimšanas dienai, Latvijas Televīzija ir vienojusies ar vairākām komerctelevīzijām par svētku tiešraižu signāla nodošanu to lietošanai bez atlīdzības.

„Sabiedriskajai televīzijai ir liels prieks, ka šajā svētku reizē elektronisko mediju vide kļūst draudzīga. Televīzijas kompānijām spējot atkāpties no saviem konkurences principiem un sadarbojoties, Latvijas iedzīvotājiem paveras daudz plašākas iespējas vērot svētku norises tiešraidēs," uzsver LTV valdes loceklis Edgars Kots.

Šogad 18. novembrī vairākas svētku tiešraides skatītāji varēs vērot vienlaikus trijos televīzijas kanālos – LTV, LNT un TV3. Šādu ekskluzīvu iespēju nodrošinās Latvijas Televīzija, kas savu tiešraižu signālu raidīs arī komercetelevīzijām LNT un TV3. LTV videomateriālus no Nacionālo bruņoto spēku parādes izmantos arī "Pirmais Baltijas Kanāls".

Tādējādi ikviens Latvijas iedzīvotājs, neatkarīgi no televīzijas kanāla izvēles, izjutīs svētku noskaņojumu un kļūs aculiecinieks galvenajiem svētku notikumiem, kas risināsies mūsu valsts galvaspilsētā.

Vairākos kanālos vienlaicīgi būs skatāmas šādas tiešraides: plkst. 13:55 – Nacionālo bruņoto spēku parāde 11. novembra krastmalā, plkst. 20:00 - Valsts prezidenta Valda Zatlera svētku uzruna, plkst. 21:00 – tiešraide no svētku salūta un svētku kulminācijas „Latvijas himna - visā pasaulē!" 11. novembra krastmalā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV