Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Labo darbu veikalīņā "Otrā elpa" norisināsies retRo priekšmetu izsole

«Otrā Elpa», 17.11.2010. 12:47

No 22. līdz 26. novembrim labdarības bodītē „Otrā elpa" pēc ilgāka pārtraukuma atkal norisināsies retRo priekšmetu izsole.

Šoreiz par zemām cenām nosolīt varēs 20 dažādas aizgājušā gadsimta raritātes: patvāri, koka tupeles, teātra binokli, bārdas skuvekli „Apollo", diapozitīvu projektoru „Etīde", fēnu „Ulibka", fotoaparātu "Zorkij", Čeburašku, galda tenisa piederumu komplektu un citus.

Visi izsoles priekšmeti ir ziedoti, un tos varēs apskatīt gan veikalā uz vietas, gan arī ielūkojoties mājas lapā: http://ej.uz/4pns

Ikvienam apmeklētājam nedēļas garumā būs iespēja pierakstīt izsoles lapās savu piedāvāto cenu par kāroto lietu, atstājot kontaktinformāciju veikalā vai sūtot uz e-pastu: elpa@otraelpa.lv, lai varētu sazināties uzvaras gadījumā. Pēdējais brīdis, kad izdarīt likmes, būs 26.novembra plkst. 19.00.

Izsoles ienākumi kā ierasts papildinās „Ideju partneru fonda" un „Otrās elpas" labdarības iniciatīvas.

Par "Otrās elpas" labajiem darbiem vairāk lasiet pielikumā un www.otraelpa.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV