Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Darbu sāks Sociālās iepirkšanās studija – izdevigakkopa.lv

Guna Miļusa, 22.11.2010. 09:39

No 2010.gada decembra pirmās nedēļas, tieši pirmssvētku iepirkšanās drudža laikā, darbu uzsāks jauns projekts: Sociālās iepirkšanās studija www.izdevigakkopa.lv. Projekta pamatā ir sociālās jeb kolektīvās iepirkšanās ideja, kuras darbības pamatā ir regulārs atlaižu piedāvājums 50% - 90% apmērā dažādām plaša patēriņa precēm un pakalpojumiem, kas pieejami visā Latvijā. Katrs atlaižu piedāvājums darbojas konkrētu laiku, un tiek aktivizēts, tiklīdz ir savākts minimālais pircēju skaits.
Darbu sāks Sociālās iepirkšanās studija – izdevigakkopa.lv

Ja atlaides piedāvājumu nav iegādājies minimālais pircēju skaits, tad pircējam tiek atgriezta atpakaļ iemaksātā nauda, tomēr šādu piedāvājumu skaits plānots minimāls, analizējot un saskaņojot ar katru uzņēmumu individuāli katru akcijas cenu.

Darbības sistēma ir ļoti vienkārša: klients izvēlas sev interesējošo atlaižu piedāvājumu, iegādājas kuponu, pēc akcijas beigām saņem to e-pastā un izprintē. Katram kupona tiek piešķirts unikālais numurs, kā arī norādīts vārds un uzvārds, garantējot drošību gan uzņēmumam, gan pircējam, kurš akciju ir iegādājies. Katrai akcijai ir savi nosacījumi un realizācijas termiņi.

Īpaši ir padomāts par uzņēmumiem, kuri vēlēsies ar savu piedāvājumu startēt www.izdevigakkopa.lv, jo šie uzņēmumi saņems unikālu iespēju bezmaksas preses relīzes izveidei, kā arī publicēšanai, līdz ar to radot plašākas iespējas reklamēt sevi un savu piedāvājumu, radot atgriezenisko saikni ar realizēto akciju.

Protams, portāls ar prieku saņems ikviena apmeklētāja ieteikumus un idejas par veiksmīgiem pirkumiem, kurus būtu vēlme iegādāties. Šī mājas lapa paredzēta, lai ikvienam piedāvātu daudz izdevīgāk iegādāties preces un pakalpojumus, kuri var tikt pasniegta arī kā oriģināla dāvana. www.izedevigakkopa.lv sevi pozicionē kā sociālās iepirkšanās studiju, jo tā ir māksla iepirkties sociāli, baudot privilēģijas. Katru dienu, katru nedēļu tiks plānoti jauni, interesanti atlaižu piedāvājumi, kas nodrošina estētiski augstvērtīgu un ērtu iepirkšanos 24/7.

Izdevīgāk kopā!

web: http://www.izdevigakkopa.lv
twitter: http://www.twitter.com/izdevigakkopa
draugiem: http://www.draugiem.lv/izdevigakkopa
blogs: http://www.izdevigakkopa.wordpress.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV