Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Iespēja bez maksas sūtīt Ziemassvētku dāvanas saviem mīļajiem ārpus Latvijas

Linda Kimeiša, 23.11.2010. 12:38 | komentāri (2)

Starptautisko kravu pārvadājumu uzņēmums Terra Express šā gada nogalē organizē akciju „Ziemassvētku pasts", kuras laikā Latvijas iedzīvotāji un viņu radi, paziņas un draugi ārzemēs viens otram var sūtīt Ziemassvētku dāvanas bez maksas.
Iespēja bez maksas sūtīt Ziemassvētku dāvanas saviem mīļajiem ārpus Latvijas

Sākot ar 23. novembri ikviens var pieteikties Ziemassvētku dāvanu nosūtīšanai saviem radiem un draugiem ārzemēs vai pretējā virzienā. Šogad bezmaksas dāvanas iespējams sūtīt un saņemt starp Latviju un Itāliju, Spāniju, Portugāli. Precīza informācija par dāvanu nosūtīšanu ir publicēta Terra Express mājaslapā www.terraexpress.lv. Dāvanu sūtīšana un saņemšana būs iespējama visu decembri, tomēr ikviens, kas vēlas sūtīt dāvanas, ir aicināts laikus pieteikties pakalpojumam. Informācija par pieteikšanos http://www.terraexpress.lv/lv/par-terra-express/jaunumi/?doc=15.

„Ar šo akciju mēs vēlamies palīdzēt cilvēkiem, kuri šobrīd atrodas tālu cits no cita, dalīties svētku izjūtās. Šogad esam uzņēmušies tādu kā Salaveča lomu," stāsta Terra Express valdes priekšsēdētāja Viola Sjakste. „Tāpat mums šī ir lieliska iespēja parādīt cilvēkiem alternatīvas sīkpaku sūtīšanas iespējas papildus tradicionālajai dāvanu sūtīšanai ar pasta starpniecību. Mēs piedāvājam pārvadāt daudz lielākas dāvanas – sūtījumus, nekā iespējams veikt ar pasta starpniecību, bez tam mēs nogādāsim jūsu radiem un draugiem ārzemēs arī dāvanas, kas satur Rīgas Melno balzamu vai vectēva vākto vasaras medu, ko ar pasta starpniecību sūtīt nav iespējams."

Nākotnē Terra Express plāno rīkot vēl vairākas līdzīgas akcijas. Uzņēmuma darbinieki stāsta, ka šādu un līdzīgu akciju rīkošana varētu palīdzēt atsvaidzināt ierasto un standartizēto kravu pārvadājumu ikdienu un nozari kopumā. Ar šo akciju mēs vēlamies parādīt, ka arī kravu pārvadātāji var būt radoši.

Par Terra Express

Terra Express nodarbojas ar kravu pārvadājumiem no Itālijas, Portugāles, Spānijas un Francijas uz Latviju un pretējā virzienā. Terra Express pakalpojumus izmanto gan mazi, vidēji un lieli uzņēmumi, gan privātpersonas. Terra Express mērķis ir sniegt drošu, ātru, precīzu un ekonomisku kravu pārvadājumu servisu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV