Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Labdarības suņu izstādē savāktie līdzekļi tiek nodoti Juglas suņu patversmei

Agnija Greiziņa, 24.11.2010. 15:35

Šodien, 24. novembrī, BIGBANK Latvijas filiāles vadītājs Juris Pūce labdarības suņu izstādē BIG Match Show savāktos līdzekļus - 830 latus - nodeva Juglas suņu patversmei, kas plāno tos izlietot, lai uzlabotu dzīvnieku dzīves apstākļus un iegādātos sanitārās iekārtas.
Labdarības suņu izstādē savāktie līdzekļi tiek nodoti Juglas suņu patversmei

Labdarības suņu izstādē BIG Match Show notika Rīgā, 17. oktobrī un to organizēja BIGBANK un Dzīvnieku Aizsardzības Grupa.

Kā iepriekš atzina Dzīvnieku Aizsardzības Grupas vadītāja Astrīdas Kārkliņa: „Juglas suņu patversmei ir ļoti nepieciešamas jaunas dezinfekcijas lampas, kas aizsargā telpas no dažādām baktērijām un baciļiem, un būri suņu pārvadāšanai un turēšanai. Tas uzlabos dzīves apstākļus dzīvniekiem, kas laiku pavada patversmē, gaidot savus jaunos saimniekus." „Veselīgiem dzīvniekiem ir lielākas iespējas atrast jaunus saimniekus un jaunas mājas," viņa piebilst.

„Mēs esam priecīgi, ka labdarības pasākumā BIG Match Show piedalījās gan tīrasiņu suņi un viņu saimnieki, gan saimnieki, kuri rūpējas par bezšķirnes suņiem, un visi kopā iepriecināja izstādes apmeklētājus ar savu sniegumu. Visus izstādes dalībniekus vienoja mīlestība pret dzīvniekiem un rūpes par tiem. Pateicoties tam tagad vairāki Juglas suņu patversmes iemītnieki varēs sagaidīt jaunos saimniekus daudz labākos apstākļos," nododot izstādē savāktos līdzekļus patversmei, teica BIGBANK Latvijas filiāles vadītājs Juris Pūce.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV